Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Multicycle fietsen. Informatie en aanbiedingen

Multicycle fietsen. Informatie en aanbiedingen

Naast grote fietsmerken als Batavus en Gazelle kent Nederland ook vele kleine merken die vaak veel minder bekend zijn. Multicycle is zo'n fietsmerk. Al sinds 1977 worden er Multicycle fietsen gemaakt in de Achterhoek.


Multicycle fietsen (ook wel MC fietsen genoemd) zijn goede handgemaakte fietsen. Multicycle maakt alle modellen fietsen. De laatste jaren worden er ook veel Multicycle elektrische fietsen gemaakt.

Online goedkoop Multicycle fietsen kopen

Multicycle is een echt kwaliteitsmerk en geen prijsvechter. Goedkoop zijn de fietsen dus niet, maar gelukkig zijn er regelmatig mooie aanbiedingen. Kijk bij bij de onderstaande aanbiedingen.
Over Multicycle fietsen

Multicycle werd in 1977 in de Achterhoek opgericht door Nico Bieleveldt en zijn vrouw. Met hun comfortabele met de hand gemaakte Multicycle fietsen speelde ze in op de grote vraag uit de markt naar comfortabele en kwalitatief goede recreatieve fietsen.


Multicycle maakte al snel naam met uitvindingen en innovaties. Een doorbraak van Multicyle was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank. Deze versnellingen maakte het schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een conventionele derailleur. Ook de hydraulische remmen en de eerste accuverlichting staan op naam van dit vernieuwende Nederlandse fietsmerk.

Werden de Multicycle fietsen eerst nog door twee man in een werkplaats gemaakt. Door alle successen is het uitgegroeid tot een modern bedrijf waar veel vakmensen werken. Deze zetten nog steeds alle Multicycle fietsen met veel zorg en passie in elkaar. Dat is dus geen lopende band werk. Iedere  Multicycle fiets wordt door één monteur afgemonteerd en gaat pas na een uitgebreide controle de deur uit.

Hoe de fabricage van Multicycle fietsen in zijn werk gaat kun je in de video hieronder zien.Kijk voor Multicyle fietsen tegen de laagste prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Foto's en video: Multicycle


Onderwerpen:
Multicycle fietsen online, aanbiedingen, goedkoop Multicycle fiets kopen.


Productselectie: Nr1FietsShop


-->