Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus San Remo. Populaire allround fiets.

Batavus San Remo. Populaire allround fiets.


De Batavus San Remo is één van de meest populaire allround fietsen van ons land. In 2013 werd de Batavus San Remo al uitgeroepen tot Fiets van het Jaar, en ook de jaren daarna sleepte de Batavus San Remo vele prijzen en goede recensies binnen. Wat maakt de Batavus San Remo zo'n goede fiets?

De Batavus San Remo is een bijzonder gebruiksvriendelijke fiets die heel licht fietst. De San Remo is een fiets die het gemak en comfort van een stadsfiets combineert met het sportieve en de uitstraling van een toerfiets. Het is een fiets die even goed geschikt is voor de dagelijkse boodschappen en woon/werk (of woon/school) verkeer als voor het maken van lange recreatieve fietstochten. Een echte allrounder waarop het heerlijk rijden is.

Bovendien is de Batavus San Remo een heel betaalbare fiets. Kijk maar bij de aanbiedingen van Batavus fietsen  voor de laagste prijs.

Maar waarom rijdt de Batavus San Remo zo licht en heerlijk comfortabel? Dat komt ondermeer door de extra lichte voorvork die van vering is voorzien en door de premium Shimano versnellingnaaf met acht versnellingen. Alle onderdelen zijn van topkwaliteit zoals het Selle Royal zadel, het AXA ringslot, de Shimano Nexus naaf en de comfortabele brede Vredestein fietsbanden.

En ook het uiterlijk en de uitstraling van deze fiets dragen sterk bij aan de populariteit van de Batavus San Remo. De uitstraling is sportief en strak, met strakke lijnen en een smaakvolle grijs/witte kleurstelling.
-->