Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Giant mountainbikes

Giant mountainbikes

Giant mountainbikes


Giant maakt heel goede offroad fietsen. Zeer goede mountainbikes voor zowel snelle trails als de meer technische parcoursen. Het betreft mountainbikes in vier categorie├źn: enduro, recreatief, trail en XS. Hier alle Giant mountainbike informatie.

Giant is de grootste fietsfabrikant ter wereld, en ook bij de mountainbikes behoort Giant tot de grootste en beste merken. Het aanbod aan Giant mountainbikes is dan ook erg groot en divers. En Giant maakt mountainbikes die tegen heel aantrekkelijk prijzen worden aangeboden. Kijk hieronder voor alle prijzen, modellen en aanbiedingen.

Giant Talon mountainbike

Een populair instapmodel is de Giant Talon mountainbike.  De Giant Talon is een ATB met aluminium hardtail die is ontwikkeld voor singletrack rijders. De Giant Talon beschikt over soepel draaiende 27,5 inch of 29 inch wielen die ideaal zijn op klimmetjes.

Giant Talon MTB

Giant Talon mountainbike


Giant Fathom mountainbike

Een andere Giant hardtail MTB is de Giant Fathom. Een singletrack aluminium mountainbike met een stabiliteit waarmee je afdalingen met groot plezier kunt nemen. Het uitgebalanceerde rijgedrag maakt de Giant Fathom tot een heel goede mountainbike voor uitdagend terrein.

Giant Fathom MTB

Giant Fathom MTB


Giant Anthem mountainbike

De Giant Anthem is ideaal voor technisch XC terrein, Met zijn Maestro vering is deze MTB heel geschikt voor XC parkoersen, voor marathons en voor uitdagende trails.


Giant Anthem mountainbike

Giant Anthem mountainbike


Giant Trance mountainbike

Parcoursen vol stenen en wortels. steile beklimmingen en steile afdalingen, met de Giant Trance MTB kan je de moeilijkste trails aan. Meer veerweg, een verstelbare geometrie, deze aluminium trail mountainbike kan het allemaal aan. Met zijn lichte, stijve, sterke frame behoort deze MTB tot de beste mountainbikes in zijn klasse.

Giant Trance ATB

Giant Trance mountainbikeMeer Giant mountainbikes

en zo zijn er nog veel meer goede mountainbikes, zoals de Giant Stance, de Giant Reign, de Giant XTC en de Giant Terrago. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je al deze Giant mountainbikes.
Foto bovenaan: Giant Anthem mountainbike


-->