Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP La Dolce Vita moederfiets

BSP La Dolce Vita moederfiets

BSP La Dolce Vita is de BSP moederfiets. Deze is er ook als elektrische moederfiets. Hier informatie en aanbiedingen van deze BSP fiets.

BSP La Dolce Vita moederfiets

De BSP La Dolce Vita is één van de meest populaire moederfietsen (familiefietsen) van dit moment. Het is echte mammafiets / familiefiets, maar dan in een modern jasje. Onder de naam BSP Dolce Vota E is er zelfs een e-bike variant van deze moederfiets.

Zoals we van het Utrechtse fietsmerk BSP gewend zijn, is zowel de gewone  La Dolce Vita als de elektrische moederfiets een goede fiets die tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Hieronder meer informatie over deze beide versies van de BSP La Dolce Vita moederfiets.

Koop de BSP La Dolce Vita goedkoop online


BSP familiefiets met kinderzitjes


BSP La Dolce Vita familiefiets

De La Dolce Vita is een echte moederfiets, of familiefiets zoals zo'n gezinsfiets tegenwoordig ook vaak genoemd wordt. Vaders gebruiken zo'n fiets tegenwoordig immers ook vaak om hun kinderen te vervoeren, en het verschil tussen damesfietsen en herenfietsen vervaagt ook steeds meer. Veel fietsen worden in één universeel model uitgebracht.

Met het ontwerp van de BSP La Dolce Vita is veel rekening gehouden met het praktisch en veilig vervoeren van meerdere kinderen plus boodschappen. Het frame is niet alleen sterk maar ook langer dan normaal. Daardoor is er meer ruimte tussen stuur en moeder/vader om een voorzitje te plaatsen en de stabiele dubbele fietsstandaard houdt ook de fiets veilig rechtop als deze zwaar beladen is. Deze Hopper middenstandaard is speciaal voor moederfietsen ontworpen. Natuurlijk is de BSP La Dolce Vita ook voorzien van een stevig stuurslot om omvallen te voorkomen.


BSP veilige moederfiets


Ook de bagagedrager achter heeft extra veel ruimte. Handig voor boodschappen en andere bagage, maar ook extra ruim voor een kindje in een achterzitje. 

De BSP La Dolce Vita moederfiets beschikt over een modern urban uiterlijk en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. In klassiek zwart, glanzend lichtblauw, origineel honing groen en fris blauwgrijs.

BSP mammafiets met AXA fietsslot


Ook de uitrusting is dik voor elkaar met goede componenten van goede fabrikant. Met een Shimano schakelsysteem met zeven versnellingen, rollerbrakes, een voordrager voor een eventuele fietsmand of fietskrat, een comfortabel Selle Royal foam-zadel, een naafdynamo voor de voorlamp, led-verlichting achter, Schwalbe anti-lek banden en een AXA Solid Plus fietsslot. Voor de kinderzitjes moet je nog wel zelf zorgen.

BSP La Dolce Vita E elektrische moederfiets

De elektrische versie van de BSP La Dolce Vita moederfiets is voorzien van een lichte maar krachtige Shimano middenmotor. Deze motor is zeer stil en heel betrouwbaar. Ook de accu is van Shimano (verkrijgbaar in een 418Wh en 504Wh variant). Deze accu's staan bekend om hun duurzaamheid, ook na duizend keer opladen bieden ze nog een goede actieradius.

BSP elektrische moederfiets met Shimano middenmotor


De BSP La Dolce Vita E elektrische moederfiets is verkrijgbaar in de kleuren matzwart, glanzend blauw en honinggroen in een met de "gewone" BSP La Dolce Vita vergelijkbare uitrusting.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen om deze familiefiets en andere BSP fietsen en andere moederfietsen goedkoop online te kopen.


Onderwerp:
De BSP La Dolce Vita is de moederfiets van BSP. De BSP La Docle Vita is er zowel als elektrische moederfiets / familiefiets, als mammafiets zonder motor. Kijk hier voor aanbiedingen en meer informatie over de BSP La Dolce Vita.

Foto's: BSP Fietsen

-->