Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant TCR Advanced 1 Disc beste racefiets in AD Fietstest

Giant TCR Advanced 1 Disc beste racefiets in AD Fietstest

De Giant TCR Advanced is in de AD Fietstest als beste racefiets onder de 2.500 euro getest. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste racefiets uit de test.


De Giant TCR Advanced 1 Disc is de beste racefiets uit de AD Fietstest 2020. Bij deze test van racefietsen werd een maximumprijs van 2.500 euro gehanteerd. Ondanks zijn zeer strakke frame fietst deze beste racefiets toch heel comfortabel. Ondanks zijn relatief lage prijs is de Giant TCR Advanced 1 Disc een echte high end racefiets.


De Giant TCR Advanced serie bevat ook racefietsen die aanmerkelijk duurder zijn, maar met de 1 Disc, die minder dan 2500 euro kost, heb je een prima racefiets onder je gat, die je in staat stelt hoge prestaties te leveren.

Kijk bij de aanbiedingen van Giant TCR Advanced racefietsen voor deze beste racefiets uit de AD Fietstest 2020 en andere goede racefietsen uit de Giant TCR Advanced serie met korting.


Waarom is de Giant TCR de beste racefiets uit de test?

Het is vooral de stijfheid van deze beste racefiets uit de test die geprezen wordt. Het zeer stijve frame met dikke bottem bracket brengt alle kracht prima over op de  Shimano Ultegra aandrijflijn met 21 versnellingen. De fiets schakelt soepel en ligt stabiel op de weg. Bovendien is deze beste racefiets heel netjes afgewerkt.

Zie ook: 


Onderwerp:
Giant TCR Advanced 1 Disc beste racefiets onder de 2500 euro in racefiets test AD Fietstest 2020.

Foto's: Giant
-->