Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina e-bike beste koop Consumentenbond

Cortina e-bike beste koop Consumentenbond


De Cortina E-U1 N7 is door de Consumentenbond als beste koop bij de e-bike test uit de bus gekomen. Niet verwonderlijk, want de Cortina E-U1 is een zeer goede e-bike die goedkoop wordt aangeboden.


Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Cortina e-bikes, daar koop je deze goedkope e-bike al ruim onder de 1200 euro!

En voor dat geld krijg je een prima e-bike want in de test haalde alleen de meer dan twee keer zo dure Giant Prime E+ een hogere score. Alle andere dure elektrische fietsen liet de Cortina E-U1 N7 achter zich.Goede e-bike voor studenten en forenzen

De Cortina E-U1 N7 is een goede, degelijke en duurzame e-bike. Door overbodige luxe weg te laten kan Cortina de elektrische fiets zo goedkoop aanbieden. Er wordt met deze e-bike vooral gemikt op forenzen en scholieren. Dagelijkse gebruikers van een fiets die soms behoorlijke afstanden moeten afleggen. Een e-bike is dan een geweldige oplossing, maar vooral scholieren willen niet 2000 a 3000 euro voor een elektrische fiets neertellen. De voordelige Cortina E-U1 N7 is dan inderdaad een beste koop!

Deze e-bike mag dan goedkoop zijn, hij beschikt over een goede voorwielmotor die krachtig en stil is, en een accu met een zeer goede actieradius. Ook is deze e-bike voorzien van 7 versnellingen, 5 ondersteuningsstanden en walk-assist. Goede verlichting, een dichte kettingkast, een sterk frame en betrouwbare remmen zorgen voor de nodige veiligheid.Het enige dat als echt gemis kan worden aangemerkt is het ontbreken van vering in de zadelpen en voorvork, iets dat overigens gebruikelijk is bij goedkopere fietsen. Hierdoor rijdt deze beste koop iets minder comfortabel dat de dure (verende) e-bikes van andere merken, maar het prijsverschil is dan ook enorm.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de laagste actuele prijs van deze en andere Cortina e-bikes.

Foto's: Cortina
-->