Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Bergamont fietsen

Bergamont fietsen


Evenals Nederland kent ook Duitsland veel fietsfabrikanten. Vaak zijn deze Duitse fietsmerken in Nederland nauwelijks bekend. Wat jammer is omdat ze goede fietsen maken die vaak tegen aantrekkelijke prijzen te koop worden aangeboden. Bergamont fietsen zijn van die fietsen.


Bergamont fietsen in Nederland 

Zoek je een Bergamont e-bike? De Bergamont elektrische fietsen zijn heel goedkoop te koop bij de aanbiedingen refurbished Bergamont fietsen. Het betreft gebruikte Bergamont elektrische fietsen die helemaal nagekeken en gereviseerd zijn. Je krijgt een jaar garantie op deze Bergamont elektrische fietsen.

Helaas hebben we momenteel geen andere aanbiedingen van aanbevolen winkels met Bergamont fietsen in Nederland.Sportieve fietsen

Sportiviteit kenmerkt het fietsenmerk Bergamont. Ze maken veel mountainbikes en racefietsen, maar ook toerfietsen en stadsfietsen. Maar ook deze laatste fietsen hebben een sportieve uitstraling. Ook de elektrische fietsen van dit Duitse fietsmerk zien er heel sportief uit. Bergamont fietsen worden in het Duitse St. Pauli ontworpen en gemaakt.

Bergamont e-bikes 

Naast elektrische toerfietsen en stadsfietsen heeft Bergamont ook elektrische mountainbikes. Populaire Bergamont fietsen zijn de Bergamont Roxter moutainbikes, de Bergamont Prime racefietsen en de Horizon tourfietsen.


Interesse in Bergamont fietsen? Kijk bij de bovenaan genoemde winkel voor alle modellen en prijzen.
-->