Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Johnny Loco fietsen. Hip, trendy en betaalbaar

Johnny Loco fietsen. Hip, trendy en betaalbaarJohnny Loco fietsen zijn heel hippe fietsen die opvallend voordelig worden aangeboden. Vooral gezien de prima kwaliteit van deze fietsen.

Hier kun je Johnny Loco fietsen goedkoop kopen

Ben je op zoek naar een Johnny Loco fiets tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan vooral eens bij onderstaande aanbiedingen:

Johnny Loco maakt hippe beach cruisers, urban cruisers, transportfietsen, bakfietsen en heel hippe stadsfietsen. Het is echt een trendy merk fietsen.

Trendy fietsen

Deze trendy fietsen passen helemaal bij het hippe merk Johnny Loco. Onder deze naam worden ook zonnebrillen, kleding en accessoires op de markt gebracht. Maar in Nederland is Johnny Loco het meest bekend om zijn fietsen.

Bij Johnny Loco fietsen wordt gebruik gemaakt van onderdelen van hoge kwaliteit. Zo zijn de versnellingsnaven van Shimano en de anti-lek banden van Schwalbe. De fietsen worden goedkoop online geleverd via bovengenoemde online winkels.


Johnny Loco cruisers
Goede beach cruisers van dit merk zijn de Johhny Loco Sinatra, de Ivory, de Earl Grey, de Johnny Loco Husky en de Johnny Loco Dutch Delight. De twee laatste combineren het frame van een sneller cruiser met de voordrager van een transportfiets. Dit heeft een heel hippe transporter tot gevolg.

Johnny Loco bakfietsen
Ook hip en trendy zijn de bakfietsen van dit merk. Populair zijn de Johnny Loco Dutch Delight bakfiets en de Montana Negra Cargo Coupe. Het zijn mooie comfortabele bakfietsen met ruimte voor twee kinderen. Het zijn ook heel veilige bakfietsen.


Johnny Loco stadsfietsen
ook worden er onder dit merk heel mooie trendy stadsfietsen op de markt gebracht. Neem bijvoorbeeld de Johnny Loco Moscow die zowel beschikbaar is als herenfiets en als damesfiets. De Johnny Loco Polar Bear tenslotte is een heerlijk licht rijdende transportfiets van dit hippe merk fietsen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om deze mooie trendy fietsen goedkoop te kopen.

Productselectie: Bol
-->