Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Yipeeh fietsen. Goede kinderfietsen.

Yipeeh fietsen. Goede kinderfietsen.


Yipeeh is een merk kinderfietsen dat wordt gemaakt door de fietsfabrikant E&L Cycles uit Volendam. Deze naam ken je misschien wel van hun andere populaire merk kinderfietsen, Volare. Ook Kanzone is een merk kinderfietsen van deze Nederlandse fietsfabrikant.

Onder de naam Yipeeh verkopen ze loopfietsen en kinderfietsjes voor kleine kinderen. Veel 12 inch fietsen, maar de maten lopen op tot 16 inch. Ook zijn er mooie Yipeeh loopfietsen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Yipeeh fietsen

Hieronder vind je de beste winkels om Yipeeh fietsen te kopen. Deze winkels bieden in hun webshop een mooie collectie Yipeeh fietsen tegen een lage prijs aan.

Yipeeh kinderfietsen bestaan al sinds 1948. en ze leveren dan ook ouderwets goede kwaliteit. Yipeeh fietsen zijn geen goedkope kinderfietsen, maar het zijn wel heel goede jongensfietsen en meisjesfietsen. Doordat zadel en stuur in hoogte verstelbaar zijn kunnen kinderen jarenlang op Yipeeh fietsen rijden. De hoge kwaliteit van Yipeeh kinderfietsen werkt daar ook aan mee,De Yipeeh fietsen zijn in bijna heel Europa te koop, maar ook in de Verenigde Staten en Canada. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Yipeeh fietsen wat deze mooie en goede kinderfietsen in Nederland kosten.

-->