Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Dinsdag. Beste stadsfiets 2015

Batavus Dinsdag. Beste stadsfiets 2015


Hoewel je op de Batavus Dinsdag ook probleemloos lange fietstochten kunt maken is deze Batavus fiets in eerste instantie ontworpen voor gebruik in dorp of stad. Het is een lichte robuuste stadsfiets zonder vering met een trendy uiterlijk.

De Batavus Dinsdag is een nieuw succesnummer van Batavus. Niet voor niets is deze Hollandse stadsfiets uitgeroepen tot beste stadsfiets in de Nationale Fietstest 2015 van De Telegraaf. En ook de GIO Prijs 2014 voor het industriƫle ontwerp werd door de Batavus Dinsdag fiets gewonnen.

Als deze kwaliteit is gekoppeld aan een scherpe prijs. Kijk maar bij de aanbiedingen van Batavus fietsen  voor leuke aanbiedingen van deze mooie Batavus stadsfiets.


Een eenvoudig maar mooi design

Rank en slank. Zo kun je de Batavus Dinsdag omschrijven. Robuust en stoer, maar ook stijlvol en sportief. Met een stoer frame, hoge velgen en een rechte voorvork. Met mooi weggewerkte bekabeling en een zwevende achterdrager. De Batavus Dinsdag is er in modellen voor dames en heren in diverse kleuren en uitvoeringen.


Een lichte stadsfiets

De Batavus Dinsdag is een opvallend lichte fiets. In zijn klasse is de Dinsdag zelfs de meest lichte fiets. Zo'n lichtgewicht fiets heeft als voordeel dat je er snel en soepel mee door het stadsverkeer kunt bewegen. Ideaal voor een rit naar de supermarkt of voor woon/werk of woon/school verkeer.


Meer dan een stadsfiets

Hoewel Batavus de Dinsdag als echte stadsfiets in de markt zet is de Batavus Dinsdag meer dan een fiets voor in de stad. Met zijn zeven versnellingen en lichtgewicht frame is het ook een bijzonder plezierige fiets om er langere afstanden mee af te leggen. Ook voor recreatief gebruik is de Batavus Dinsdag goed geschikt.

-->