Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Orange C7 Hybrid M: Beste elektrische fiets onder de 2500 euro

Gazelle Orange C7 Hybrid M: Beste elektrische fiets onder de 2500 euro


Ben je op zoek naar een goed elektrische fiets? Maar moet de prijs van deze ebike onder de 2500 euro liggen? Kijk dan eens naar de Gazelle Orange C7 Hybrid M. Deze ebike werd door de ANWB getest als beste elektrische fiets onder de 2.500 euro.

2.449 euro bedraagt de advies verkoopprijs van de Gazelle Orange C7 Hybrid M. Maar bij de beste winkels om een Gazelle te kopen kun je hem misschien goedkoper krijgen. Deze online winkels geven namelijk vaak korting.


Pluspunten Gazelle Orange C7 Hybrid M

Wat maakt de Gazelle Orange C7 Hybrid M tot de beste elektrische fiets onder de 2.500 euro? Het testteam van de ANWB is zeer te spreken over de krachtige elektrische trapondersteuning, het stijve frame, de korte laadtijd van de accu en de gesloten kettingkast. Met zijn 7 versnellingen en goede trapondersteuning kun je ook in heuvelachtig terrein goed uit de wielen met deze elektrische fiets.

Minpunten Gazelle Orange C7 Hybrid M

Maar minpunten zijn er ook. De waardering wordt vooral gedrukt door de vrij lawaaierige elektrische motor. Ook is het display wat klein  en werkt de verlichting (heel ouderwets) met een dynamo. Als je de accu van de Gazelle Orange C7 Hybrid M wilt opladen moet je deze eerst van de fiets halen. Je ebike direct aan de stroom hangen kan niet met de Gazelle Orange C7 Hybrid M.


Specificaties Gazelle Orange C7 Hybrid M

Deze beste elektrische fiets onder de 2500 euro is een elektrische fiets met een stille Gazelle Impulse middenmotor. De ebike beschikt over 7 versnellingen (Shimano Nexus) en rollerbrakes.

De Gazelle elektrische fiets beschikt over zowel een rotatiesensor, een trapkrachtsensor en snelheidssensor. Dit alles wordt geperfectioneerd door de Shift Sensor Technology. Afhankelijk van de accu waarvoor gekozen wordt, is een actieradius tot 160 kilometer mogelijk.

Bij bovenstaande winkels kun je de Gazelle Orange C7 Hybrid M en andere fietsen goedkoop online kopen.
-->