Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Kies uit ruim 500 fietscomputers

Kies uit ruim 500 fietscomputersBen je op zoek naar een nieuwe goede fietscomputer? Hier hebben we meer dan 500 fietscomputers verzameld met veel selectiemogelijkheden om de voor jou beste fietscomputer te vinden. Koop de beste fietscomputer tegen de laagste prijs.

Alleen zo krijg je een compleet aanbod aan fietscomputers en weet je zeker dat je de uitgekozen fietscomputer zo goedkoop mogelijk koopt.

>>> Klik hier voor het overzicht van alle ruim 500 fietscomputers


Alle fietscomputers

Alle fietscomputers zijn zo ook in het overzicht te vinden. Fietscomputers van populaire merken als VDO, Polar, Sigma, Cateye, Bosch, Mio en Garmin, maar ook van minder bekende merken die vaak goede fietscomputers maken.

Sigma fietscomputer


Alle prijzen zijn makkelijk te vergelijken, maar de fietscomputers zijn ook op alle mogelijke eigenschappen en mogelijkheden te selecteren. Je vinkt aan wat je allemaal van je fietscomputer verwacht, en je houdt van de 500 fietscomputers alleen die fietscomputers over die voor je geschikt zijn.

Kortom als je een fietscomputer zoekt moet je dit overzicht absoluut eerst even raadplegen

Waarom een fietscomputer?

Maar waarom zou je een fietscomputer kopen? Voor de meeste recreatieve fietsers is een fietscomputer gewoon leuk. De fietscomputer houdt bij hoeveel kilometer je rijdt, maar het apparaat gaat daarin veel verder dan een kilometerteller.


Polar fietscomputer met analyse


Je ziet bijvoorbeeld je gemiddelde snelheid en vaak ook de hoogteverschillen en de trapfrequentie. De uitgebreidere fietscomputers kun je thuis op je computer aansluiten voor een uitgebreide (grafische) data-analyse. Hiermee kun je hele trainingsschema's opstellen en uitvoeren.

Fietscomputer met hartslagmeter

Sommige goede fietscomputer, gericht op wielrenners en andere sportfietsers, zijn voorzien van een hartslagsensor. Voor het meten van de hartslag wordt een borstband gebruikt. Bij de beste fietscomputers staat deze hartslagmeter via bluetooth draadloos in contact met de fietscomputer.

Een fietscomputer kiezen en/of kopen? Kijk dan vooral eerst even in het bovenstaande overzicht voor de beste koop.

Zie ook: Meer tips fietscomputer
Foto bovenaan: Polar fietscomputer
-->