Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle speed pedelecs

Gazelle speed pedelecs

Gazelle speed pedelecs

Zoek je een goede speed pedelec (speed e-bike)? Kijk dan vooral eens naar een Gazelle speed pedelec. De Nederlandse fietsfabrikant Gazelle biedt diverse goede en betaalbare speed pedelecs aan.

Hieronder vind je informatie over de verschillende Gazelle speed pedelecs, de Gazelle No1, de Gazelle Ultmate Speed en de Gazelle Medeo Speed. 

Kijk voor alle specificatie, actuele winkelprijzen en andere gedetailleerde informatie bij de speed pedelec aanbiedingen.

Hieronder kijken we kort naar deze snelle elektrische fietsen van Gazelle.

Gazelle No1

Met recht een nummer 1. De Gazelle No1 is absoluut niet de goedkoopste Gazelle speed pedelec, maar wel de beste. Sterker nog, dit is de beste speed pedelec van allemaal want de Gazelle No1 is bij de E-bike van het jaar verkiezing door de experts van o.a. ANWB, Bovag en RAI uitgeroepen tot de beste speed pedelec van 2021 en ook bij de AF fietstest was dit de beste speed pedelec uit de test.

Beste speedpedelec test Gazelle no1


Het is een snel en sportief ogende speed pedelec die is voorzien van een krachtige Bosch Performance Line Speed middenmotor, een traploze automatische versnellingsnaaf (handmatig schakelen is niet nodig), een app, een aandrijfriem en hele veel comfort, luxe en moderne techniek.  

Ga je voor het beste van het beste? Dan is de Gazelle No1 een zeer goede keuze. Niet voor niets wordt de Gazelle No1 speed pedelec keer op keer als beste speed pedelec getest.

Kijk op de bovenstaande informatiepagina voor alle informatie over deze beste speed pedelec van Gazelle en de meest actuele winkelprijs.

Gazelle Ultimate Speed

Een populaire Gazelle speed pedelec die een heel stuk goedkoper is dan de No1 is de Gazelle Ultimate Speed. Ook deze speed e-bike is voorzien van een krachtige en comfortabel rijdende Bosch middenmotor, maar deze speed pedelec heeft minder snufjes aan boord. 

Schakelen doe je gewoon met de hand (10 versnellingen) en hier geen aandrijfriem (beltdrive) maar een "gewone" fietsketting.

Gazelle Ultimate Speed speedpedelec


Gazelle Ultimate Speed 360

Stel je wel prijs op automatisch schakelen en een beltdrive, kies dan voor de Gazelle Ultimate Speed 360, de luxe versie van deze speed pedelec. Deze versie zit zowel qua prijs als qua uitrusting tussen de Gazelle Ultimate Speed en Gazelle No1 in.

Alle informatie en actuele prijzen van zowel de Gazelle Ultimate Speed als de Ultimate Speed 360 vind je bij de eerder genoemde informatiepagina van Gazelle speed pedelecs.

Gazelle Medeo Speed

Op zoek naar een goede maar ook relatief goedkope speed pedelec? Kijk dan eens naar de Gazelle Medeo Speed, een speed pedelec versie van de Gazelle Medeo. Dit is de goedkoopste Gazelle speed pedelec.

Deze sportieve speed pedelec biedt de mogelijkheid tot gebruik van twee accu's voor een dubbel zo hoge actieradius. Een echte kilometervreter en daarmee een prima speed pedelec voor woon-werk verkeer over grotere afstanden.

Gazelle Medeo speed pedelec


Bij het afleggen van grote afstanden is rijcomfort ook belangrijk, en dat is dan ook goed geregeld bij de Gazelle Medeo Speed. Een comfortabel verende voorvork en brede banden dragen daar aan bij. Tekto schijfremmen zorgen voor goede remprestaties wat erg belangrijk is bij een speed pedelec waarbij de snelheid nog een stuk hoger ligt dan bij een gewone elektrische fiets.

Kijk voor alle informatie over deze Gazelle speed pedelecs bij de bovenaan genoemde pagina met informatie en prijzen van Gazelle speed pedelecs.Foto's: Gazelle

Samenvatting:
Gazelle heeft diverse speed pedelecs (speed e-bikes, snelle e-bikes) in de collectie. De Gazelle No1 is het luxe topmodel, de beste speed pedelec van 2021, en de Gazelle Ultimate Speed en Gazelle Medeo Speed zijn goedkopere alternatieven als je een goede speed pedelec zoekt. Hierboven alle informatie over deze Gazelle speed pedelecs.


-->