Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Altec fietsen

Goedkope fietsen: Altec fietsen

Naast de grote bekende fietsmerken als Batavus, Gazelle en Sparta komen er steeds meer merken die fietsen maken die ook goed zijn maar veel goedkopere dan de fietsen van de A-merken.


Altec is zo'n fietsmerk. Altec fietsen zijn er in alle soorten, voor zowel kinderen als volwassenen. Hier meer informatie over dit fietsenmerk en aanbiedingen van Altec fietsen.

Waarom zijn Altec fietsen zo goedkoop?

Altec is een Nederlands fietsenmerk dat zijn fietsen in Bulgarije laat maken. Dit is één van de redenen waarom deze goede fietsen toch zo goedkoop zijn. Altec fietsen zijn in beperkte mate ook in België en Duitsland te koop. Geïnteresseerden uit België kunnen Altec fietsen echter ook veelal bij Nederlandse online fietsenwinkels bestellen (kijk maar bij de aanbiedingen hieronder).

Kijk bij de aanbiedingen van Altec fietsen voor Altec fietsen tegen de laagste prijs.


Alle soorten Altec fietsen

Altec maakt alle soorten fietsen voor kinderen en volwassenen. Van stadsfietsen, omafietsen, toerfietsen en transportfietsen, tot BMX-fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en vouwfietsen.

Populaire Altec stadsfietsen zijn de Altec Walesa en de Altec Delta. Ook zijn de Altec kinderfietsen erg populair, waaronder de Altec Laser voor jongens en de Altec Jasmin en Altec Candy voor meisjes. Ook een geliefde Altec fiets is de Basic Delft, een traditionele omafiets met Delfsblauw motief.


-->