Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische fiets: Altec e-bikes

Goedkope elektrische fiets: Altec e-bikes


Ben je op zoek naar een goede elektrische fiets tegen een heel lage prijs, kijk dan eens naar een Altec e-bike. Altec is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn goede goedkope fietsen. Altec heeft ook diverse goedkope elektrische fietsen in zijn collectie. Maak hier kennis met Altec e-bikes.


Altec is één van de weinige fietsfabrikanten die diverse elektrische fietsen onder de 1.000 aanbiedt. Het betreft dan wel online aanbiedingen. Kijk bij de aanbiedingen van Altec elektrische fietsen waar voor het goedkope aanbod aan deze e-bikes.

Altec Sapphire e-bike

De Altec Sapphire is een goede elektrische fiets als je een e-bike onder de 1.000 euro zoekt. Het is een een goede maar goedkope elektrische fiets met een Bafang voorwielmotor. Het is een e-bike die zeer geschikt is als elektrische stadsfiets maar ook om recreatieve fietstochten mee te maken.

De Bafang fietsmotor biedt vijf rijstanden en er zijn ook 3 Shimano Nexus versnellingen op de fiets aanwezig. Ook op andere punten is de e-bike compleet uitgerust. Zo wordt de Altec Sapphire geleverd met een hoogwaardig AXA Solid Plus fietsslot met ART keurmerk en een Samsung fietsaccu met een actieradius van meer dan 100 kilometer.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage verkoopprijs van deze goede maar goedkope elektrische fiets.

Altec Kratos elektrische transportfiets

De Altec Kratos heeft een prijs net boven de 1.000 euro, maar deze Altec elektrische fiets biedt heel veel voor een e-bike met zo'n lage prijs.

De Sapphire is een elektrische stadsfiets maar de Altec Kratos is een echte e-transportfiets. Deze elektrische fiets is zeer geschikt als e-bike voor scholieren of forenzen. De schooltas of werkkoffer kan in een krat of mand op de voordrager.Ook de Altec Kratos elektrische transportfiets is voorzien van een Bafang voorwielmotor en een Samsung lithium fietsaccu. Verder is deze voordelige maar goede e-bike rijk uitgerust met een Promax V-brake voor en een Shimano rollerbrake achter, met 3 Shimano Nexus versnellingen, een Axa Solid fietsslot en CST Palmbat anti-lek banden.

Zoals we al schreven, deze e-bike is een echte transportfiets. De Altec Kratos is dan ook niet alleen voorzien van een voordrager maar ook van een dubbele fietsstandaard en een stuurslot.

De 250 Watt Bafang fietsmotor biedt ook hier vijf verschillende rijstanden, Walk-assist en een duidelijk display voor de bediening.

Ook de Altec Kratos vindt je bij de aanbiedingen van Altec fietsen. Evenals die van andere elektrische fietsen van dit Nederlandse fietsmerk zoals de Altec City, de Altec Diamond, de Altec Sylvain en de Altec Mosso. Daar vind je ook de aanbiedingen van de niet-elektrische fietsen van Altec.


Onderwerpen
Altec elektrische fietsen, e-bikes, Altec Kratos elektrische transportfiets, Altec Sapphire e-bike.

Informatie e-bikes in samenwerking met Bol.com
-->