Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische fiets: Altec e-bikes

Goedkope elektrische fiets: Altec e-bikes

Altec e-bike goedkope elektrische fiets


Ben je op zoek naar een goede elektrische fiets tegen een heel lage prijs, kijk dan eens naar een Altec e-bike. Altec is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn goede goedkope fietsen. Altec heeft ook diverse goedkope elektrische fietsen in zijn collectie. Maak hier kennis met Altec e-bikes.


Altec is één van de weinige fietsfabrikanten die diverse elektrische fietsen onder de 1.000 aanbiedt. Het betreft dan wel online aanbiedingen. Kijk bij de aanbiedingen van Altec elektrische fietsen waar voor het goedkope aanbod aan deze e-bikes.

Altec Sapphire e-bike

De Altec Sapphire is een goede elektrische fiets als je een e-bike onder de 1.000 euro zoekt. Het is een een goede maar goedkope elektrische fiets met een Bafang voorwielmotor. Het is een e-bike die zeer geschikt is als elektrische stadsfiets maar ook om recreatieve fietstochten mee te maken.

De Bafang fietsmotor biedt vijf rijstanden en er zijn ook 3 Shimano Nexus versnellingen op de fiets aanwezig. Ook op andere punten is de e-bike compleet uitgerust. Zo wordt de Altec Sapphire geleverd met een hoogwaardig AXA Solid Plus fietsslot met ART keurmerk en een Samsung fietsaccu met een actieradius van meer dan 100 kilometer.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage verkoopprijs van deze goede maar goedkope elektrische fiets.

Altec Jade e-bike

Ook de Altec Jade bevindt zich in dat zeer goedkope segment e-bikes. Deze elektrische fiets met voorwielmotor en 7 versnellingen heeft een stalen frame. Een sterke robuuste e-bike voor weinig geld. Kijk bij de aanbiedingen hier boven voor meer informatie.

Altec Sakura elektrische transportfiets

Liever een elektrische transportfiets? Ook daarin biedt Altec veel keuze. Bij de aanbiedingen hier boven vind je verschillende versies van de Altec Sakura, een goedkope elektrische transportfiets met voorwielmotor. 

De Altec Sakura is een echte e-transportfiets. Deze elektrische fiets is zeer geschikt als e-bike voor scholieren of forenzen. De schooltas of werkkoffer kan in een krat of mand op de voordrager.


Altec elektrische transportfietsDe elektrische transportfiets is voorzien van een Bafang voorwielmotor en een Samsung lithium fietsaccu. Verder is deze voordelige maar goede e-bike rijk uitgerust met een Promax V-brake voor en een Shimano rollerbrake achter, met 3 Shimano Nexus versnellingen, een Axa Solid fietsslot en CST Palmbat anti-lek banden. 

Zoals we al schreven, deze e-bike is een echte transportfiets. De Altec Sakura is dan ook niet alleen voorzien van een voordrager maar ook van een dubbele fietsstandaard en een stuurslot.


Ook de Altec Sakura vindt je bij de aanbiedingen van Altec fietsen. Evenals die van andere elektrische fietsen van dit Nederlandse fietsmerk zoals de Altec Mosso, Altec Onyx en de Altec Cullinan. Daar vind je ook de aanbiedingen van de niet-elektrische fietsen van Altec.


Onderwerpen
Altec elektrische fietsen, e-bikes, Altec Kratos elektrische transportfiets, Altec Sapphire e-bike.
-->