Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope opafietsen: Altec opafiets

Goedkope opafietsen: Altec opafiets

Zoek je een goedkope opafiets? Kijk dan eens naar een Altec opafiets. Deze goedkope opafietsen koop je voor prijzen ver onder de 250 euro.

Goedkope opafiets Altec Roma


En voor dat geld heb je dan een complete opafiets, met een stevig frame (dubbele stang) van staal. Een stadsfiets die tegen een stootje kan!
Een Altec opafiets is een echte klassieke opafiets, dus zonder versnellingen en met een terugtraprem. Een opafiets zoals een opafiets hoort te zijn. De klassieker onder de herenfietsen.

Kijk hier onder voor de actuele prijs van deze klassieke opafiets van Altec

Altec opafiets ook als transportfiets

De Altec Roma is de klassieke opafiets van Altec. Daarnaast is er ook een Altec Roma Plus leverbaar. Dit is dezelfde herenfiets, maar dan in een transportfiets uitvoering. De Altec Roma Plus is voorzien van een stevige voordrager waarop je eventueel een mand, krat of tas kunt zetten. Verder is deze fiets gelijk aan de Altec Roma.

En natuurlijk is de Altec Roma opafiets ook in een damesmodel (omafiets) verkrijgbaar. 

Altec Roma Plus (opafiets met voordrager)

Altec Roma Plus (opafiets met voordrager)

Een goedkope fiets, maar heel compleet

Alle modellen van de Altec Roma zijn compleet uitgevoerd. Dus inclusief trapstandaard, inclusief fietsslot (ringslot), inclusief bel en inclusief batterij verlichting (want zo modern is deze klassieke fiets ook weer wel).

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle actuele prijzen en alle specificaties van de verschillende versies van de Altec Roma goedkope opafiets.

Zie ook:

Onderwerp:
Voor een prijs ver onder de 250 euro heb je al een Altec Roma fiets. Dit is de herenversie van de gelijknamige omafiets. Deze Altec opafiets is een echte opafiets, een stalen fiets met terugtraprem zonder versnellingen. En dus ook een bijzonder goedkope opafiets.

-->