Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Vogue transportfiets: Goede voordelige elektrische transportfietsen

Vogue transportfiets: Goede voordelige elektrische transportfietsen

Een overzicht van de goede elektrische transportfietsen van Vogue, met aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

Vogue elektrische transportfiets


De Nederlandse fietsfabrikant Vogue richt zich tegenwoordig helemaal op elektrische fietsen. Dat betekent dat ook de populaire Voga transportfiets alleen nog als e-bike verkrijgbaar is.

De Vogue Elite is de transportfiets van deze fabrikant en daarmee opvolger van onder andere de populaire Vogue Lifter transportfiets. Evenals de Vogue Lifter is de Elite een goede maar relatief goedkope transportfiets, maar dan met een elektrische trapondersteuning.

Aanbiedingen Vogue Elite elektrische transportfiets

Hieronder vind je aanbiedingen van de Vogue Elite en andere goede transportfietsen.
De Vogue Elite elektrische transportfiets


De Vogue Elite elektrische transportfiets is te koop in meerdere versies. Hieronder een kort overzicht.

Vogue Elite 3

De Vogue Elite 3 is de meest goedkope transportfiets van Vogue. Deze versie van de Elite heeft zijn naam te danken aan zijn Shimano Nexus 3 speed versnellingsapparaat. De motor is een AKM voorwielmotor met 5 ondersteuning standen. 

Vogue Elite 7

De Vogue Elite 7 elektrische transportfiets is te vergelijken met Elite 3, maar deze versies beschikt over 7 Shimano Nexus versnellingen. De motor is dezelfde AKM middenmotor met speed sensor, 5 ondersteuningsniveaus en digitaal LCD display voor de bedieding.

Vogue Elite Mid

De naam verraad het al, de Vogue Elite Mid beschikt niet over een voorwielmotor maar over een Bafang middenmotor van 250 Watt. Een middenmotor is comfortabeler omdat deze een natuurlijke trapondersteuning biedt (het voelt aan of je zelf trapt) maar is duurder om te realiseren.De Vogue Elite Mid is dan ook de minst goedkope Vogue elektrische transportfiets, maar wel de meest plezierige om mee te fietsen.

Het versnellingsapparaat is dezelfde Shimano Nexus 7 als bij de Vogue Elite 7, en ook de uitrusting is afgezien van het motor-gedeelte het zelfde.

Uitrusting Vogue Elite elektrische transportfietsen

Alle Vogue Elite fietsen zijn uitgerust met goede onderdelen, Veel Shimano onderdelen, een fietsaccu van LG, Shimano rollerbrakes en Continental fietsbanden.

Kijk voor meer details bij de specificaties van de Voge Elite e-bikes bij de bovenstaande aanbiedingen. Je vindt deze Vogue elektrische transportfietsen daar ook tegen de laagste prijs.
\
-->