Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Boozz, hippe transportfiets

BSP Boozz, hippe transportfiets

Een transportfiets hoeft er tegenwoordig helemaal niet meer zo klassiek als vroeger uit te zien. Diverse merken brengen heel hippe varianten op de transportfiets op de markt.


Het Nederlandse BSP is zo'n merk. Hun BSP Boozz is een hippe transportfiets met een lage prijs.  Een fiets met een prima prijs/kwaliteit verhouding, zoals we van BSP gewend zijn.

Met de BSP Metropolis en de BSP Barista had het Nederlandse fietsenmerk al goede transportfietsen in de collectie, maar met de BSP Boozz willen ze een nieuwe doelgroep aanspreken, namelijk de mannen en vrouwen die prijs stellen op een transportfiets die niet alleen functioneel is, maar er ook heel hip uitziet.

TIP: Kijk bij de aanbiedingen van BSP fietsen bij welke winkels je de BSP Boozz goedkoop kunt kopen.

In Nederland is een grote markt voor dit soort hippe transportfietsen. Naast de BSP Boozz heb je op dit gebied onder andere ook de Hollandia Cargo Cruiser, de Sparta 5th Avenue en de Cross Urban.

De BSP Boozz transportfiets is te koop als damesmodel en als herenmodel in diverse maten. Het is een kwalitatief goede transportfiets met een Alu oval oversized triangle tubes frame, 3 versnellingen en een Shimano terugtraprem. Ook de andere onderdelen van de BSP Boozz zijn van topfabrikanten zoals Selle Royal (zadel), Arbus (fietsslot) en CST (banden).

Een uitstekende hippe transportfiets met een scherpe prijs.
-->