Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Boozz elektrische stadsfiets

BSP Boozz elektrische stadsfiets

De BSP Boozz is een bijzonder praktische en hoe goed te betalen elektrische fiets van Nederlandse fietsfabrikant BSP uit Utrecht. Maak hier kennis met de BSP Boozz e-bike.

BPS Boozz elektrische transportfiets


De BSP Boozz is voorzien van een Shimano middenmotor. Een middenmotor is de meest comfortabel rijdende fietsmotor. En dat merk je als je op de BSP Boozz e-bike rondrijdt. Het is een comfortabele elektrische fiets met een heel natuurlijk aanvoelende trapondersteuning.

Net alsof je zelf trapt. Maar dan een heel stuk makkelijker en lichter.

De Shimano middenmotor is stil en soepel in zijn gedrag. Dat geldt ook voor de BSP Boozz zelf. Het is een comfortabele elektrische stadsfiets.

Deze e-bike is ook een echte stadsfiets om te zien. Met een modern robuust urban design, maar ook heel zorgvuldig afgewerkt.


De BSP Boozz is te koop in vele kleuren. De heren moeten het doen met een keuze uit twee kleuren (zwart of bruin), maar voor de damesfiets ( of unisex model) kun je kiezen uit wel 5 kleurcombinaties. 

De BSP Boozz e-bike is verkrijgbaar in de maten Medium en Large, en de herenfiets is tevens in de maat Extra Large te koop.


Onderwerp:
De BSP Boozz is een elektrische stadsfiets van de Utrechtse fietsfabrikant BSP. Hier vind je informatie en aanbiedingen van de BSP Boozz e-bike.

-->