Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Pomp-e elektrische fietspomp met accu

Pomp-e elektrische fietspomp met accu

De Pomp-e is een accupomp die je als elektrische fietspomp kunt gebruiken. Maar ook je een autoband, luchtbed of voetbal kun je elektrisch oppompen met deze elektrische pomp met accu.

Pomp-e elektrische fietspomp met accu


Zowel thuis als onderweg kun je met deze elektrische fietspomp je fietsbanden oppompen. De accu van de Pomp-e laadt je via een USB-kabel op en je de elektrische fietspomp heeft genoeg energie om acht fietsbanden volledig op te pompen. Je hoeft dus niet bang te zijn gedurende een fietstocht zonder stroom / lucht te zitten. 

Heel licht en heel klein kunnen we de Pomp-e niet noemen. Maar de afmetingen (14cm x 7cm x 4cm) en het gewicht (400 gram) zijn mobiel genoeg om deze elektrische fietspomp mee te nemen op je fietstocht, voor het geval je een lekker band krijgt.


Niet alleen voor de fietsband

De Pomp-e is meer dan een elektrische fietspomp. De capaciteit van de accu is groot genoeg om ook je autobanden bij te vullen als dat nodig is. Dat scheelt je een rit naar het tankstation. Met de Pomp-e controleer je de bandenspanning van je auto gewoon thuis en breng je de bandenspanning meteen naar het juiste niveau.

Ook andere opblaasbare voorwerpen zoals een voetbal, luchtbed of zwembadje pomp je met de Pomp-e elektrisch en snoerloos op, waar je ook bent.

Omdat er diverse soorten ventielen zijn komt de Pomp-e accufietspomp met verschillende ventieladapters die je op de luchtslang kunt plaatsen. Dankzij de opzetstukken voor presta ventiel, lang knijpventiel, kort knijpventiel en naaldventiel kun je er iedere fietsband of autoband mee oppompen.


Gebruik van de Pomp-e elektrische fietspomp met accu

Je kunt de Pomp-e op iedere stand instellen, maar er zijn ook voorgeprogrammeerde standen voor een fietsband, bromfietsband, autoband of het opblazen van een bal. 

Deze geprogrammeerde standen hebben een minimum en maximum luchtdruk en zijn niet alleen makkelijker in gebruik maar voorkomen ook dat je de band te hard oppompt met alle gevolgen van dien. Binnen deze waarden kun je de luchtdruk aanpassen, maar je kunt niet buiten de grenzen treden. Tenzij je overschakelt op de handmatige modus.

pomp-e elektrische fietspomp met accu


Wanneer de maximale druk is bereikt stopt de Pomp-e elektrische fietspomp met blazen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de fietsband overbelast. De led verlichting van de accu fietspomp geeft aan hoe ver het oppompen is gevorderd. Bij geel licht heb je de minimum luchtdruk nog niet bereikt, bij groen zit je tussen de ingestelde waarde en bij rood kom je boven de gewenste druk.

De luchtdruk kun je laten weergeven in Bar, PSI, KPA en Kg per vierkante centimeter. De band oppompen gaat tot 10,3 bar in 2 minuten. 

De accu van de Pomp-e elektrische fietspomp heeft 2000mAh capaciteit. Bij een opgeladen accu hoef je dus niet voor een gebrek aan stroom te vrezen. Een powerbank functie kent deze accu fietspomp helaas niet, maar de Pomp-e beschikt wel over een ingebouwde zaklamp. Dat laatste is erg handig als je in het donker met een lekke of zachte band geconfronteerd wordt.

Kijk voor de Pomp-e accu-fietspomp tegen een lage prijs bij de bovenaan genoemde Pomp-e aanbieding.


Onderwerp:
De Pomp-e is een elektrische pomp met accu die zeer geschikt is als accu-fietspomp, maar waarmee je ook autobanden, voetballen en andere op te blazen voorwerpen elektrische kunt opblazen. Door de accu met hoge capaciteit kom je nooit zonder stroom / lucht te zitten en kun je ook onderweg je fietsband oppompen.-->