Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta 5Th Avenue transportfiets

Sparta 5Th Avenue transportfiets

De Sparta 5Th Avenue is een hippe transportfiets voor heren. Deze fiets heeft niet het klassieke uiterlijk van een transportfiets, maar van een hippe urban stadsfiets.


De robuuste Sparta 5Th Avenue wordt alleen geleverd met een stevige stang, met andere woorden als herenmodel.

Deze hippe Sparta transportfiets is echter ook heel goed bruikbaar voor dames die een sterke transporter willen hebben. De kleuren wit en camijn (een soort paars) zal veel vrouwen zeker aanspreken.

De Sparta 5th Avenue urban transporter staat op brede dikke 29 inch banden die zeker bijdragen aan het stoere hippe uiterlijk van de fiets. Deze banden zijn bovendien praktisch, want je kunt daardoor op de Sparta 5th Avenue goed uit de wielen op minder goede wegen. En de banden geven de fiets een heerlijk comfortabel rijkarakter.

Natuurlijk heeft deze transportfiets een voordrager, maar wat wel bijzonder is is dat er een krat wordt meegeleverd. Een teken dat de Sparta 5th Avenue urban transporter rijk is uitgerust. Zo wordt er bij het Abus slot ook een extra kabel meegeleverd die kan worden aangesloten in het slot.

verder is de Sparta transportfiets voorzien van batterijverlichting (zowel voor als achter), 3 versnellingen, veilige rollerbrakes en stuurblokkering. Kortom een prachtige complete hippe transportfiets die tegen een scherpe prijs wordt aangeboden (zie de aanbiedingen).
-->