Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Van Stael: Hippe stadsfiets van Gazelle

Gazelle Van Stael: Hippe stadsfiets van Gazelle


De Gazelle Van Stael is een fiets die zijn naam eer aan doet. Een fiets met stoer stalen frame. Origineel, maar toch retro. Want het model van de Gazelle Van Stael is geïnspireerd op de ooit zo populaire Gazelle Tour de France. Dus niet heel vernieuwend, maar wel hip en trendy houden, want hip is de retro Gazelle Van Stael designfiets zeker.

De Gazelle Van Stael heeft een sterk en robuust stalen frame wat veel weg heeft van dat van de bijna legendarische Gazelle Tour de France fiets. Maar de designers hebben de Gazelle Van Stael wat moderner gemaakt en afgewerkt met onderdelen van hoge kwaliteit. Vaak met onderdelen van grote namen uit de wielergeschiedenis. Zo zijn de handvatten en het zadel van Brooks.

De robuuste stalen Gazelle Van Stael mag dan eenvoudig ogen. Het is één brok kwaliteit en daar hangt een prijskaartje aan, al is deze prachtige designfiets voor hetgeen hij biedt zeker niet duur.Samenvatting:
De Gazelle Van Stael is de retro herenfiets van Gazelle. De Gazelle Van Stael is een echte designfiets. Retro, maar ook hip en trendy. De Gazelle Van Stael is gebaseerd op de bijna legendarische Gazelle Tout de France. Hierboven alle informatie over deze Gazelle design fiets voor heren.
-->