Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Van Stael: Hippe stadsfiets gebaseerd op de Gazelle Tour de France

Gazelle Van Stael: Hippe stadsfiets gebaseerd op de Gazelle Tour de France

Gazelle is goed bezig met het uitbrengen van vernieuwde hippe stadsfietsen. Naast de hippe Gazelle CityZen komen ze ook met de Gazelle Van Stael. Een fiets die zijn naam eer aan doet.


Vernieuwend mogen we de Gazelle Van Stael eigenlijk niet noemen want het is een retro model geïnspireerd op de ooit zo populaire Gazelle Tour de France. Laten we het dan maar op hip en trendy houden, want dat is de Gazelle Van Stael zeker.

De Gazelle Van Stael heeft een sterk en robuust stalen frame wat veel weg heeft van dat van de bijna legendarische Gazelle Tour de France. Maar de designers hebben het geheel wat moderner gemaakt en afgewerkt met onderdelen van hoge kwaliteit. Vaak van grote namen uit de wielergeschiedenis. Zo zijn de handvatten en het zadel van Brooks.

De robuuste stalen Gazelle Van Stael mag dan eenvoudig ogen. Het is één brok kwaliteit en daar hangt een prijskaartje aan. De prijzen voor deze prachtige designfiets starten bijna 649 euro. Kijk voor interessante aanbiedingen bij de online fietsenwinkels uit het overzicht beste winkels om een Gazelle fiets te kopen.

-->