Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Online goedkoop fietsonderdelen kopen

Online goedkoop fietsonderdelen kopen

Niet alleen fietsen maar ook fietsonderdelen koop je tegenwoordig goedkoop online. Er zijn diverse grote webwinkels die helemaal gespecialiseerd zijn in fietsonderdelen.Het gaat daarbij om fietsonderdelen voor racefietsen, ATB's en andere sportfietsen, maar ook om onderdelen voor stadsfietsen, elektrische fietsen en andere fietsen voor dagelijks gebruik.Denk hierbij aan fietsonderdelen als frames, zadels, remmen, bagagedragers, verlichting, jasbeschermers, cranks, derailleurs, wielen, sturen, voorvorken, bidonhouders, kettingspanners, naven, en alle onderdelen waar een fiets nog meer uit bestaat. Als je wilt kun je met deze onderdelen je eigen fiets samenstellen.

Ook voor fietsaccessoires als fietstassen, fietsdragers, fietskarren, fietskleding, fietshoezen, fietscomputers en fietskratten kun je bij veel van deze online fietsenwinkels terecht.

Kijk hier voor de beste online winkels met fietsonderdelen

Populaire merken voor fietsonderdelen zijn Shimano, Campagnolo, fi'zi:k (fizik), Miche, SRAM, Heinzmann, Weco en Quando. Deze merken en veel andere goede merken fietsonderdelen worden door deze online fietsenwinkels geleverd. Vaak tegen prijzen die een stuk lager liggen dan in de winkel en met uitstekende leveringsvoorwaarden.
-->