Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Pointer Classica. Een goede fiets voor weinig geld

Pointer Classica. Een goede fiets voor weinig geld

Pointer is een Nederlands fietsenmerk dat zich in het segment tussen de dure bekende merken en de goedkope budgetfietsen in bevindt. Pointer draagt het beste van twee werelden in zich. Het zijn kwalitatief goede fietsen tegen een lage prijs. De prijs/kwaliteit verhouding van Pointer is dan ook geweldig.


De Pointer Classica is de meeste bekende Pointer fiets. Dit komt met name omdat deze Pointer fiets voor dagelijks gebruik ooit door de Consumentenbond als beste koop is uitgeroepen.

Sindsdien is de Pointer Classica alleen beter en mooier geworden. Zo heeft de fiets bij zijn laatste restyling een veel sportiever en vlottere uitstraling gekregen. Een geslaagde metamorfose.

Onder dat sportieve uiterlijk is de Pointer Classica nog steeds een degelijke stevige fiets. Met een bijzonder sterk frame, RVS-velgen van het merk Schothorst, Nexus Shimano versnellingen, een naafdyamo van Shimano, een AXA fietsslot, ... kortom grote kwaliteitsmerken leveren de onderdelen voor deze fiets. Een dichte kettingkast zorgt voor extra veiligheid.
 
Voor wie een goedkope maar degelijke fiets voor dagelijks gebruik zoekt is de Pointer Classica een aanrader. Deze fiets wordt onder de 350 aangeboden.

Kijk bij de aanbiedingen voor meer informatie en de goedkoopste aanbieder
-->