Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Stokvis fiets

Goedkope fietsen: Stokvis fiets

Hier kijken we naar de verschillende Stokvis fietsen die er te koop zijn, en hebben we aanbiedingen om een Stokvis fiets goedkoop te kopen.

Stokvis fiets

Stokvis is één van de oudste fabrikanten van fietsen in Nederland. Na een roerige periode is de Stokvis fiets weer terug. Stokvis fietsen goedkope fietsen in alle soorten en maten. Voor heren, dames en kinderen

Stokvis fietsen zijn goedkope e-bikes, goedkope stadsfietsen en goedkope transportfiets. Er is ook een Stokvis elektrische vouwfiets.

Zo goedkoop zijn Stokvis fietsen

Een complete transportfiets ruim onder de 500 euro, een elektrische fiets onder de 1.100 euro. Stokfiets fietsen zijn goedkope fietsen! Kijk hieronder voor de aanbiedingen met de actuele laagste prijzen, een review en alle specificaties van Stokvis fietsen.


Stokvis e-Trento elektrische fiets

Stokvis e-Trento elektrische fiets (dames)

Populaire Stokvis fietsen

Stokvis is een goedkoop Nederlands fietsenmerk dat heel leuke fietsen in het assortiment heeft. Hieronder kijken we naar de belangrijkste fietsen uit het Stokvis assortiment.

Stokvis E-Trento e-bike

Een populaire Stokvis fiets is de Stokvis E-Trento elektrische fiets. Een sportieve elektrische stadsfiets / toerfiets met 7 versnellingen en een actieradius boven de 100 km. Een prima fiets als je een e-bike voor woon-werk verkeer of woon-school verkeer zoekt, maar ook een prima dagelijkse fiets waarop je in de weekends mooie fietstochten kunt maken. Een Stokvis elektrische fiets voor weinig geld.

Stokvis E-Trendy e-bike

De Stokvis E-Trendy is de herenfiets variant va de E-Trento.

Kijk voor de actuele goedkope prijs van deze Stokvis elektrische fietsen bij de bovenstaande aanbiedingen.

Stokvis transportfiets (heren)

Stokvis transportfiets (heren)Stokvis Transporter

De naam zegt het al. Dit is de Stokvis transportfiets. Deze is te koop als damesfiets en als herenfiets. Het is een stevige mooi afgewerkte transportfiets met 3 versnellingen. De Stokvis Transporter heeft zowel een voordrager als een achterdrager.

Kijk bij de aanbiedingen om deze Stokvis transportfiets goedkoop online te kopen.


Stokvis E-Folding Urban

De Stokvis E-Folding Urban is een relatief goedkope elektrische vouwfiets met 7 versnellingen en een lithium accu. Je kunt tijdens het rijden kiezen uit 3 ondersteuningsniveaus. Een handige vouwfiets voor wie openbaar vervoer of auto combineert met een stukje fietsen. Maar ook een handige opvouwbare e-bike om mee te nemen op vakantie.

Alle Stokvis fietsen vind je goedkoop bij de Stokvis fiets aanbiedingen bovenaan.

Stokvis elektrische vouwfiets

Stokvis elektrische vouwfietsGeschiedenis Stokvis fietsen

Het bedrijf R.S. Stokvis en Zonen werd in 1849 in Rotterdam opgericht, maar van fietsen was er de eerste jaren nog geen sprake. Het was aanvankelijk een handelsmaatschappij in gegoten ornamenten en andere ijzerwaren.

Later zouden fietsen één van de vele producten zijn die Stokvis zou importeren en verkopen. Dat gold ook voor bromfietsen. Dat deden ze onder andere onder de merknamen Solex, Puch, Kroon, RAP en Amstel. Ook EMI (elektomotoren) en Erres (radio's en witgoed) waren eigendom van Stokvis dat tevens de importeur van Austin auto's was.

Na 1972 kwam Stokvis in andere handen, en in de loop der jaren werd het merk keer op keer verkocht. Zo kwam Stokvis in 1994 in handen van fietsfabrikant Union en in 2000 werd het eigendom van autoimporteur Kroymans. Na het faillissement van Kroymans in 2009 leek het doek gevallen voor Stokvis fietsen, maar in 2013 kwam de fietsenwinkel Matrabike in bezit van de naam. Sindsdien worden er weer Stokvis fietsen gemaakt.

En deze Stokvis fietsen worden heel goedkoop online aangeboden. Kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen.

Zie ook:

Onderwerp:
Stokvis fietsen zijn goedkope fietsen. Stokvis maakt goedkope e-bikes voor dames en heren, transportfietsen en ze hebben ook een elektrische vouwfiets in hun collectie.

-->