Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Stokvis fietsen

Goedkope fietsen: Stokvis fietsen

Stokvis is één van de oudste fabrikanten van fietsen in Nederland. Na een roerige periode zijn de Stokvis fietsen weer terug. Tegenwoordig als merk goedkope fietsen in alle soorten en maten. Voor heren, dames en kinderen.


Stadsfietsen, kinderfietsen, transportfietsen, racefietsen, mountainbikes, sportfietsen, ja zelfs vouwfietsen en fixies, onder de naam Stokvis worden alle mogelijke fietsen verkocht. Tegen lage prijzen.

Zo goedkoop zijn Stokvis fietsen

Want een vouwfiets voor 180 euro, een mountainbike van 200 euro, een omafiets van 250 euro, een stadsfiets voor 280 euro, een transportfiets voor 300 euro, een hybride voor 330 euro,... het is allemaal mogelijk met Stokfiets fietsen. Het is een goedkoop Nederlands fietsenmerk dat heel leuke fietsen in het assortiment heeft.

Waar koop je Stokvis fietsen?

Stokvis fietsen zijn hier momenteel niet meer te koop. Kijk bij de beste goedkope fietsen voor goede alternatieven.
Geschiedenis Stokvis fietsen

Het bedrijf R.S. Stokvis en Zonen werd in 1849 in Rotterdam opgericht, maar van fietsen was er de eerste jaren nog geen sprake. Het was aanvankelijk een handelsmaatschappij in gegoten ornamenten en andere ijzerwaren.

.Later zouden fietsen één van de vele producten zijn die Stokvis zou importeren en verkopen. Dat gold ook voor bromfietsen. Dat deden ze onder andere onder de merknamen Solex, Puch, Kroon, RAP en Amstel. Ook EMI (elektomotoren) en Erres (radio's en witgoed) waren eigendom van Stokvis dat tevens de importeur van Austin auto's was.Na 1972 kwam Stokvis in andere handen, en in de loop der jaren werd het merk keer op keer verkocht. Zo kwam Stokvis in 1994 in handen van fietsfabrikant Union en in 2000 werd het eigendom van autoimporteur Kroymans. Na het faillisement van Kroymans in 2009 leek het doek gevallen voor Stokvis fietsen, maar in 2013 kwam de fietsenwinkel Matrabike in bezit van de naam. Sindsdien worden er weer Stokvis fietsen gemaakt.


En deze Stokvis fietsen worden heel goedkoop online aangeboden. Kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen.
-->