Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Nieuwe fietsen soms goedkoper dan tweedehands fietsen

Nieuwe fietsen soms goedkoper dan tweedehands fietsen


Een nieuwe fiets is soms goedkoper dan een tweedehands fiets. Er komen steeds meer goede goedkope fietsen op de markt. Vooral online, via internet, worden er veel fietsen van onbekende goedkope merken aangeboden die veel beter van kwaliteit zijn dan je gezien hun prijs zou verwachten.

Maar ook fietsen van merken als Batavus en Sparta zijn online opvallend goedkoop verkrijgbaar. Het gaat dan vaak om fietsen van oudere jaargangen. Maar een goede nieuwe fiets van een model van één of twee jaar geleden is nog net zo goed als toen. En beter dan een tweedehands fiets met gebreken door slijtage,

Wij wijzen je hier de weg naar goedkope fietsen. Zowel naar de online aangeboden goedkope fietsen van A-merken als de naar de online aanbiedingen van goedkopere fietsmerken. Nieuwe fietsen blijken dan soms goedkoper dan een tweedehands fiets bij de fietsenwinkel of fietsenmaker, en dan hebben we het over fietsen van goede kwaliteit, niet over fietsen uit de bouwmarkt of supermarkt.

Hier vind je goedkoop fietsen van goede kwaliteit

Kijk bij de Beste online winkels en outlets om fietsen te kopen naar de adressen om heel goedkoop een fiets te kopen.  Je vindt daar diverse winkels die heel goedkoop fietsen leveren van goede kwaliteit zoals Bol.com, de Rijwiel Cash & Carry, Halfords en GigaBike. Kijk op bovenstaand adres voor het goedkope aanbod aan fietsen van deze winkels.

Voorbeelden van de merkfietsen die je hier aantreft zijn Popal, BSP, Puch en Vogue. Allemaal goede fietsmerken. Sommige modellen van deze fietsen worden al onder de 200 euro aangeboden, met alles er op en er aan, en dat scheelt veel geld!

Waarom zou je dan een gebruikte tweedehands fiets kopen als een goede nieuwe fiets zo goedkoop is.


Onderwerp:
Online zijn nieuwe fietsen soms goedkoper dan tweedehands fietsen, en dan hebben we het over goede nieuwe fietsen van goede merken. Door een hoge korting op fietsen online komt de prijs van een nieuwe fiets soms lager te leggen dan die van een tweedehands fiets, en dat kunnen bij een online fietsen outlet soms nieuwe fietsen van een goed fietsmerk zijn.
-->