Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Liv fietsen. Racefietsen, mountainbikes en andere sportieve fietsen voor dames

Liv fietsen. Racefietsen, mountainbikes en andere sportieve fietsen voor dames

Informatie en aanbiedingen van Liv fietsen. Liv fietsen zijn racefietsen, mountainbikes. e-bikes en andere fietsen voor dames.

Liv fietsen

Je hebt damesfietsen en damesfietsen. Liv is een echte specialist in fietsen voor vrouwen. Het merk Liv staat niet op zichzelf maar het fietsmerk Liv is een onderdeel van Giant, de grootste fabrikant van fietsen ter wereld.

Liv fietsen zijn damesfietsen, maar geen moederfietsen of omafietsen maar speciaal voor dames ontwikkelde racefietsen, mountainbikes, crossfietsen,... allemaal sportfietsen. Liv fietsen zijn fietsen voor sportieve vrouwen.

Sportieve damesfietsen

Liv is geen zelfstandige fietsfabrikant, maar Liv is een label van Giant. De Liv damesfietsen van Giant voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft sportieve prestaties en duurzaamheid. Het zijn fietsen die je onder de zwaarste omstandigheden kunt gebruiken.

Het Liv fietsen assortiment is onderverdeeld in on-road fietsen (racefietsen voor op de weg), off-road fietsen (fietsen voor in het veld en ander onverhard terrein zoals mountainbikes en cyclocross fietsen) en x-road fietsen (een mix van beiden). 

Sinds kort brengt Liv ook sportieve stadsfietsen en lifestyle fietsen voor dames onder het label Liv op de markt.

Aanbiedingen Liv fietsen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Liv fietsen voor goedkope online aanbiedingen van Liv fietsen in Nederland.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten Liv fietsen voor dames die er te koop zijn.

Liv racefiets

We beginnen daarbij met de fietsen waar Liv bekend om is, namelijk de Liv racefietsen voor dames. Dit zijn racefietsen voor vrouwen van hoge kwaliteit. Niet voor niets behoort het Liv Racing dames wielrenteam tot de top van het dameswielrennen.


Liv biedt een breed aanbod aan racefietsen voor dames, met specifieke modellen voor wegwielrennen, tijdrijden en triatlon. Bekende Liv racefietsen zijn de Liv Langma (weg racefiets), de Liv Avail (endurance radefiets), de Liv Avow (triatlon en tijdrit fiets) en de Liv EnviLiv (aero racefiets). 

Kijk bij de bovenstaande Liv fiets aanbiedingen voor Liv racefietsen of bij de aanbiedingen racefietsen voor meer goede racefietsen tegen een lage prijs.

Liv mountainbike

Ook het aanbod aan Liv mountainbikes voor dames is heel groot en breed. Met full suspension mountainbikes voor dames en hardtail mountainbikes voor dames, maar ook 29 inch, 27.5 inch modellen en elektrische mountainbikes voor vrouwen.

Er zijn Liv mountainbikes van aluminium maar ook van composite / carbon. Met mountainbikes van circa 500 euro, maar ook met professionele Liv mountainbikes van meer dan 8.000 euro.

Bekende Liv mountainbikes zijn de Liv Vall (voorvering), Liv Pique (full suspension), Liv Tempt (voorvering), Liv Intrigue (full suspension).

Liv elektrische mountainbike

De Liv Vall, Tempt en Intrigue zijn er ook als elektrische mountainbike.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Liv fiets aanbiedingen om Liv mountainbikes goedkoop te kopen of kijk bij de aanbiedingen mountainbikes voor meer goede MTB fietsen tegen een lage prijs.

Liv offroad fiets

Ook gravelfietsen, offroad trekkingfietsen en cyclocross fietsen bevinden zich in het ruime aanbod aan Liv fietsen voor dames. Damesfietsen gemaakt voor het avontuur buiten gebaande wegen.

Liv Devote is een gravel fiets voor dames, voor cyclocross (veldrijden) is er de Liv Brava en met de Liv Grove is de fiets uit de Liv Adventure serie.

Liv stadsfietsen, toerfietsen en e-bikes

We schreven het al, Liv maakt tegenwoordig ook stadsfietsen en toerfietsen waarvan een deel ook elektrisch te koop is. De Liv stadsfietsen kom je in Nederland maar sporadisch tegen.

Sportieve Liv fietsen voor dagelijks gebruik zijn de Liv Alight en de Liv Allure waarvan de Allure ook als elektrische fiets en als hybride fiets (toerfiets) te koop is. Een andere Liv stadsfiets is de Liv Thrive e-bike. De Liv Thrive is er ook als sportfiets.

Kijk hierboven voor aanbiedingen van Liv fietsen voor dames in Nederland.


Zie ook:

Onderwerp:
Liv is het damesfietsen merk van Giant. Aanvankelijk bestond het aanbod Liv fietsen alleen uit Liv sportfietsen voor vrouwen zoals racefietsen voor dames en Liv mountainbikes voor dames, maar tegenwoordig zijn er ook Liv stadsfietsen en Liv e-bikes. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Liv fietsen voor dames.

Foto: Giant / Liv
-->