Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Liv fietsen. Racefietsen, mountainbikes en andere sportieve fietsen voor dames

Liv fietsen. Racefietsen, mountainbikes en andere sportieve fietsen voor dames

Je hebt damesfietsen en damesfietsen. Liv is een echte specialist in fietsen voor vrouwen. Het merk Liv staat niet op zichzelf maar is een onderdeel van Giant, de grootste fabrikant van fietsen ter wereld.


Liv fietsen zijn damesfietsen, maar geen moederfietsen of omafietsen maar speciaal voor dames ontwikkelde racefietsen, mountainbikes, crossfietsen,... allemaal sportfietsen. fietsen voor sportieve vrouwen.

Liv is geen zelfstandige fietsfabrikant, maar een label van Giant. De Liv damesfietsen van Giant voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft sportieve prestaties en duurzaamheid. Het zijn fietsen die je onder de zwaarste omstandigheden kunt gebruiken.

Het Liv fietsen assortiment is onderverdeeld in on-road fietsen (racefietsen voor op de weg), off-road fietsen (fietsen voor in het veld en ander onverhard terrein zoals mountainbikes en cyclocross fietsen) en x-road fietsen (een mix van beiden). Sinds kort brengt Liv ook stadsfietsen en lifestyle fietsen voor dames onder het label Liv op de markt.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Liv fietsen voor goedkope online aanbiedingen van Liv fietsen in Nederland.

Liv Thrive e-bike

Hoewel Liv aanvankelijk alleen racefietsen voor dames maakte brengen ze nu ook e-bikes voor dames op de markt. Hierbij bevindt zich ook de Live Thrive e-bike. Deze elektrische fiets wordt door Giant een elektrische stadsfiets genoemd, maar deze sportieve e-bike zullen we zelf als elektrische toerfiets beschrijven.

Ook Liv stadsfietsen en Liv toerfietsen zonder motor worden tegenwoordig door Giant / Liv gemaakt, maar daarover later meer.

Liv racefiets

Eerst de fietsen waar Liv bekend om is, namelijk de racefietsen voor dames. Dit zijn racefietsen voor vrouwen van hoge kwaliteit. Niet voor niets behoort het Liv Racing dames wielrenteam tot de top van het dameswielrennen.


Liv biedt een breed aanbod aan racefietsen voor dames, met specifieke modellen voor wegwielrennen, tijdrijden en triatlon.

Liv mountainbike

Ook het aanbod aan Liv mountainbikes voor dames is heel groot en breed. Met full suspension mountainbikes voor dames en hardtail mountainbikes voor dames, maar ook 29 inch, 27.5 inch modellen en elektrische mountainbikes voor vrouwen.

Er zijn Liv mountainbikes van aluminium maar ook van composite / carbon. Met mountainbikes van circa 500 euro, maar ook met professionele Liv mountainbikes van meer dan 8.000 euro.

Liv offroad fiets

Ook gravelfietsen, offroad trekkingfietsen en cyclocross fietsen bevinden zich in het ruime aanbod aan Liv fietsen voor dames. Damesfietsen gemaakt voor het avontuur buiten gebaande wegen.

Liv stadsfietsen, toerfietsen en e-bikes

We schreven het al, Liv maakt tegenwoordig ook stadsfietsen en toerfietsen waarvan een deel ook elektrisch te koop is. De Liv stadsfietsen kom je in Nederland maar sporadisch tegen.

Kijk hierboven voor aanbiedingen van Liv fietsen voor dames in Nederland.


Zie ook:

Onderwerp:
Liv is het damesfietsen merk van Giant. Aanvankelijk bestond het aanbod Liv fietsen alleen uit Liv sportfietsen voor vrouwen zoals racefietsen voor dames en Liv mountainbikes voor dames, maar tegenwoordig zijn er ook Liv stadsfietsen en Liv e-bikes. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Liv fietsen voor dames.

Foto: Giant / Liv
-->