Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Vouwfietsen onder de 200 euro

Vouwfietsen onder de 200 euro

Als je een vouwfiets koopt om mee te nemen op vakantie of voor het afleggen van het traject van station naar je werk dan wil je een goede vouwfiets hebben, maar je wilt er ook niet al te veel geld voor betalen.


Gelukkig koop je voor heel weinig geld al een degelijke nieuwe vouwfiets. Wij kijken hier naar vouwfietsen onder de 200 euro.

Het Nederlandse fietsmerk Stokvis verkoopt vouwfietsen tegen hele lage prijzen. Kijk hier voor de aanbiedingen.  Daar zijn zelfs vouwfietsen bij die voor minder dan 200 euro over de toonbank gaan. Wat kun je van deze vouwfietsen verwachten?

Stokvis City Lite

Deze Stokvis vouwfiets heeft een adviesprijs van 349 euro, maar bij de aanbiedingen hierboven vind je de Stokvis City Lite voor minder dan 200 euro. De Stokvis City Lite beschikt over een Hi-Tensile frame, een terugtraprem, een V-brake, dubbelwandige aluminium velgen, een Testek zadel en solid grip handvatten. Ook zijn een bel en een bagagedrager aanwezig op deze complete vouwfiets die heel geschikt is voor forenzen en voor op vakantie. Leg de Stokvis City Lite in de achterbak van je auto, en je hebt altijd en overal een fiets bij de hand. De Stokvis City Lite is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Stokvis City Cat 6V

Zelfs een vouwfiets met versnellingen behoort onder de 200 euro tot de mogelijkheden. De Stokvis City Cat 6V heeft er wel zes! Het betreft een derailleur van Shimano. Een uitstekende vouwfiets voor fietstochtjes vanaf de camping en voor langere afstanden woon-werk verkeer.

Kijk hier voor nog veel meer goede goedkope vouwfietsen
-->