Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Bulls Copperhead getest als beste mountainbike

Bulls Copperhead getest als beste mountainbike


Bij de Nationale Fietstest 2015 van De Telegraaf en De Fietsersbond zijn ook de mountainbikes tot 1.250 euro getest. De voordelige Bulls Copperhead mountainbike kwam overtuigend als winnaar uit deze test naar voren.

De Bulls Copperhead mountainbike scoorde zeer hoge cijfers. Een opmerkelijke prestatie voor een mountainbike die online al onder de duizend euro wordt aangeboden. Kijk maar bij de beste online fietsenwinkels voor de laagste prijzen.

Zie ook: Goede mountainbikes

Er werden bij de Nationale Fietstest 2015 van De Telegraaf en De Fietsersbond mountainbikes van Koga, Trek, Bulls, Stevens, Canyon, Ridley, Cube en Focus getest. Er werden alleen hardtail mountainbikes met voorvorkvering getest omdat dit met afstand het populairste type mountainbike in Nederland is.

De Telegraaf en De Fietsersbond leverde geen half werk, want voor de test van de mountainbikes en racefietsen toog het hele testteam naar Spanje. Daar werden de sportfietsen onder zware en wisselende omstandigheden getest op zowel asfalt als in ruig terrein. In de regen, onder de hete zon, bij sterke wind, tijdens beklimmingen en tijdens afdalingen. Zo kreeg men een goed beeld van de eigenschappen van alle mountainbikes.

De Bulls Copperhead kwam uitendelijk als beste mountainbike uit de test. De ATB kreeg complimenten over de nette afwerking en de mooie kleurstelling maar ook over het rijgedrag, het schakelen en het remmen. Het stijve triple butted aluminium frame zorgt voor een directe controle over de fiets en de fiets is uit uitstekende onderdelen samengesteld.
-->