Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Het display van een Gazelle elektrische fiets

Het display van een Gazelle elektrische fiets

Een elektrische fiets beschikt over een display waarop je de mate van ondersteuning kunt inzien. Vaak bieden deze displays nog veel meer functies zoals een kilometerteller en een snelheidsmeter.Bekijk hier een video waarin de verschillende displays van elektrische fietsen van Gazelle worden gedemonstreerd.

Gazelle levert vier verschillende displays op zijn elektrische fietsen. Vooral de displays van de wat duurdere modellen hebben veel mogelijkheden Zo kun je er je verlichting mee bedienen en bieden ze de mogelijkheden waarvoor je normaal gesproken een fietscomputer nodig hebt. De exclusievere displays kun je loskoppelen en meenemen als je je fiets ergens laat staan.

Hieronder vind je een videodemonstratie van de displays en een overzicht van verschillende displays voor een Gazelle elektrische fiets. Kijk bij de beste winkels voor Gazelle fietsen voor de (laagste) prijzen en meer informatie.


Gazelle Impulse display

Dit is het standaard display voor Gazelle fietsen met een Impulse middenmotor. Dit display bevindt zich op midden van het stuur van de elektrische fiets. Het is een overzichtelijke middendisplay dat via het handvat bediend wordt zodat je je handen niet van het stuur hoeft af te halen. Heel veilig!


Gazelle Innergy display

De display voor een Gazelle elektrische fiets met Innergy voorwielmotor. Er is - afhankelijk van model fiets - een led-versie en een LCD-versie. In beide gevallen bevindt het display zich naast het handvat en bedien je deze onder het fietsen met je duim.


Bosch display elektrische fiets

Het Bosch display kom je tegen op Gazelle e-bikes met een Bosch middenmotor. Ook dit middendisplay bedien je via de handvatten van hetb stuur. Het Bosch display is voorzien van een usb aansluiting zodat je er een telefoon op aan kunt sluiten en deze kunt opladen onder het fietsen. Ook kun je zo via het display navigeren. Ideaal!


Panasonic display elektrische fiets

Het Panasonic display krijg je bij een Gazelle met Panasonic voorwielmotor. Hiervan zijn, afhankelijk per model fiets, twee versies, een zijdisplay en een middendisplay. Ook de Panasonic display voor de elektrische fiets bedien je met de handvatten en ook op de Panasonics is een usb-poort aanwezig.
-->