Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De Fietsfabriek fietsen

De Fietsfabriek fietsen

De Fietsfabriek is een unieke fietsfabrikant uit Amsterdam die met de hand fietsen maakt. Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij dit merk dat dan ook niet de goedkoopste fietsen maakt, maar wel fietsen die sterk en veilig zijn.


Die veiligheid is erg belangrijk want het assortiment van de Fietsfabriek bestaat vooral uit stadsfietsen, moederfietsen en bakfietsen. Fietsen waarmee je met of zonder kinderen veilig door het drukke stadsverkeer moet kunnen rijden.


Het assortiment bestaat vooral uit hippe modellen als transporters, cruisers en omafietsen. Heel bijzonder zijn De Fietsenfabriek moederfietsen. Deze zijn met hun stalen frame werkelijk supersterk. Ze ogen met hun voordrager en extra buizen ook meer als een transportfiets dan als een standaard moederfiets.

We hebben momenteel helaas geen aanbieders van De Fietsfabriek fietsen.Verlengde moederfiets
Helemaal bijzonder zijn de De Fietsenfabriek Pack Max Duo moederfietsen. Deze De Fietsenfabriek moederfiets beschikt over een verlengd frame zodat je niet één maar twee kinderzitjes achterop de fiets kunt plaatsen. De bagagedrager van de stalen fiets is hiervoor extra stevig gemaakt en het achterwiel is verder naar achter geplaatst om te voorkomen dat de fiets met twee kinderen achterop gaat kiepen.

Fiets met naam
Andere bijzondere De Fietsenfabriek fietsen zijn die met de naam van de eigenaar prominent op het frame. Je kunt iedere tekst van maximaal 25 tekens op de fiets aan laten brengen. Dit gaat niet om stickers, maar de teksten worden in het frame gelaserd. Dit maakt je fiets heel persoonlijk, het is leuk voor promotie-doeleinden, en deze fietsen worden ook minder snel gestolen.


En zo heeft De Fietsenfabriek nog veel meer bijzondere fietsen. Allemaal van hoge kwaliteit en zeer veilig. Een bijzondere fietsenfabriek!

Zie ook:
-->