Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope racefietsen

Goedkope racefietsen

Voor een nieuwe racefiets hoef je tegenwoordig helemaal niet meer zo veel geld te betalen. Online kun je je voor opvallend weinig geld een goede nieuwe racefiets kopen. vele online fietsenwinkels hebben interessante aanbiedingen.


Het gaat daarbij niet alleen om racefietsen van goedkope onbekende merken, maar ook voor fietsen van bekende merken als het Franse Gitane, het Britse Raleigh en het Nederlandse Sensa.


Voor bedragen onder de 500 euro bieden deze merken goede racefietsen aan. Kijk maar bij de aanbiedingen van racefietsen.

Dit zijn uitstekende racefietsen voor mannen, vrouwen en jongeren die de wielersport eens willen uitproberen. Onder de 500 euro kun je een mooie lichtgewicht racefiets kopemn met tot wel 24 versnellingen. Deze goedkope racefietsen zijn uitgerust met goede onderdelen van goede fabrikanten als Shimano, Course, Michelin, Selle Royal en Weinmann.

Dit zijn uitstekende racefietsen om in het weekend lange fietstochten mee te maken en om de Nederlandse heuvels mee te beklimmen. Stel je hoge eisen aan je racefiets? Dan kun je bij de bovenstaande aanbiedingen van racefietsen ook duurdere modellen vinden. Want ook deze duurdere racefietsen worden online met hoge kortingen verkocht.
-->