Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope 20 inch jongensfiets (6-7-8 jaar)

Goedkope 20 inch jongensfiets (6-7-8 jaar)

Goedkope 20 inch jongensfiets. Jongens 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar

Ben je op zoek naar een goedkope jongensfiets voor je zoon die een lengte heeft van circa 116 cm tot 122 cm? Laten we zeggen een fiets voor een jongen van 6 jaar, 7 jaar of 8 jaar? Dan hebben we hier leuke goedkope jongensfietsen voor je.

Kijk hieronder voor deze 20 inch jongensfietsen:

In dit overzicht met 20 inch fietsen kom je heer veel crossfietsen, BMX fietsen en freestyle fietsen tegen. Jongens van 6, 7 a 8 jaar zijn dol op dit soort stoere sportieve fietsen. Bij de aanbiedingen vind je dit soort coole jongensfietsen van merken als Leader,  Royal Bugatti en Tornado. 

Maar ook de bekende fabrikanten van jongensfietsen laten zich niet onbetuigd. Bij de bovenstaande beste winkels vind je ook de 20 inch jongensfietsen van topmerken kinderfietsen zoals Volare, Alpine, Loekie (Sparta) en Yipeeh. 

Ook Amigo is een fietsmerk dat we veel tegenkomen bij de 20 inch voor jongens van 6 jaar, 7 jaar en 8 jaar. Amigo maakt voor jongens van deze leeftijd zowel sportieve fietsen als stadsfietsen.

Belangrijk: Koop een fiets niet op de groei. Een te grote afstand tot de trappers is niet goed voor het lichaam. Ook een te groot zadel is niet goed.

Goedkoop een jongensfiets kopen

Wil je geld besparen op de aanschaf van een jongensfiets? Versnellingen maken de fiets duurder en kwetsbaarder en zijn in Nederland alleen nodig als je in echt heuvelachtig gebied zoals Zuid Limburg woont. Helaas vinden jongens van 6 jaar, 7 jaar of 8 jaar veel versnellingen vaak wel belangrijk.

Een naafdynamo is ook overbodige luxe, een goedkoop batterijlampje voldoet net zo goed op een kinderfiets. Bovendien vinden jongens een dynamo vaak zwaarder fietsen waardoor ze de verlichting niet gebruiken. 

Een ander manieren om kosten op een 20 inch jongensfiets te besparen is om deze fiets online te kopen. Zoals je bij bovenstaande aanbiedingen kunt zien worden er vaak hoge online kortingen gegeven en worden de fietsen rijklaar thuis afgeleverd. 


Zie ook: Jongensfiets kiezen tips
-->