Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 3 x een goedkope 20 inch jongensfiets (6-8 jaar)

3 x een goedkope 20 inch jongensfiets (6-8 jaar)


Ben je op zoek naar een goedkope jongensfiets voor je zoon die een lengte heeft van circa 116 cm tot 122 cm? Dan hebben we hier drie leuke goedkope jongensfietsen voor je.Alle genoemde prijzen zijn op moment van schrijven en kunnen aangepast zijn.

De fietsen zijn allemaal voordelig te koop bij MatraBike. Kijk daar voor alle informatie.

Matra Mystique 20" (179 euro)

Met een licht Hi-Tensile frame en 6 Shimano versnellingen is dit een sportieve jongensfiets waarop het aangenaam fietsen is. Comfortabel en veilig ook dankzij de V-brakes, de voorvering, de dubberwandige velgen en solid grip handvaten. Deze goedkope 20 inch jongensfietss kost slechts 179 euro bij MatraBike.


Stokvis Newport 20" (179 euro)

Nog zo'n mooie 20 inch jongensfiets die bij MatraBike slechts 179 euro kost. De
Stokvis Newport 20 inch is heel compleet uitgerust met verlichting voor en achter, bar-ends aan het stuur, een bagegedrager, solid grip handvatten, een v-brake handrem en een terugtraprem. In tegenstelling tot de bovengenoemde Matra fiets beschikt deze jongensfiets niet over versnellingen en niet over een geveerde voorvork.Stokvis Apolon 20" (219 euro)

Iets duurder maar ultra sportief is de Stokvis Apolon 20". Nou ja het woord duur kun je eigenlijk niet gebruiken want MatraBike levert deze 20 inch jongensfiets met 45% korting voor slechts 219 euro. Normaal kost deze fiets 399 euro. Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar.


De Stokvis Apalon 20 inch beschikt over licht aluminium frame en een Shimano schakelsysteem met wel 7 versnellingen. Verder heeft deze goedkope 20 inch kinderfiets veilige v-brakes, een bel en reflectoren. Je kunt er je zoon dus gerust mee op pad sturen.

Kijk bij MatraBike voor alle informatie over deze fietsen en nog veel meer leuke en goedkope jongensfietsen.

Zie ook: Jongensfiets kiezen tips
-->