Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella Morena Premium MDBD FI beste elektrische fiets van 2021

Stella Morena Premium MDBD FI beste elektrische fiets van 2021

De Stella Morena Premium MDBD FI komt keer op keer als beste elektrische fiets uit een e-bike test.
Stella beste elektrische fiets 2021


De Stella Morena Premium MDBD FI blijft prijzen verzamelen. Nadat de ANWB eerder deze Stella elektrische fiets als e-bike van 2021 uitriep is de Stella Morena Premium MDBD FI nu als beste elektrische stadsfiets (tot 3.500 euro) getest in de AD Fietstest 2021.

Dat de Stella Morena Premium MDBD FI de beste elektrische fiets is werk geen verwondering. De categorie elektrische stadsfiets is wel wat vreemd. Want er zullen maar weinig mensen deze beste e-bike om er vooral in de stad mee rond te rijden. Met de term stadsfiets die je Stella Morena Premium MDBD FI te kort. Daarvoor is deze e-bike veel te goed geschikt voor recreatief gebruik en het afleggen van grote afstanden.

Want de Stella Morena Premium MDBD FI is een elektrische fiets van topklasse. Comfortabel, mooi afgewerkt en een krachtige plezierige motor en accu met lang uithoudingsvermogen. Vergeet ook niet dat de Stella Morena Premium MDBD bij de AD Fietstest 2020 (dus een jaar eerder) nog werd uitgeroepen als beste sportieve e-bike.

Kijk voor de actuele prijs en alle specificaties en mogelijkheden bij de informatie Stella Morena Premoum MDBD FI.

Bosch middenmotor beste e-bike test Stella


We schreven al, deze beste e-bike is meer dan een elektrische stadsfiets. De motor is bijvoorbeeld voorzien van een Bosch Performance Line CX middenmotor (85 Nm). Een krachtige stille middenmotor die zorgt voor een heel natuurlijk aanvoelende trapondersteuning. Deze elektrische ondersteuning vind direct op de trapas plaats zodat je niet het gevoel hebt voortgetrokken of voortgeduwd te worden. Je trapt alleen heel veel lichter en makkelijker.

Stella Morena best geteste elektrische fiets 2021


De Bosch Powertube accu is heel fraai in het frame geïntegreerd, maar kan toch heel makkelijk worden uitgenomen. Ook mooi zijn de kabels, of eigenlijk het ontbreken van kabels, deze zijn namelijk onzichtbaar weggewerkt.

Modern is ook het gebruik van een beltdrive (een riem) in plaats van een fietsketting. Zo'n riem vraagt geen onderhoud en geen vet, zodat hij mooi schoon is. Ook wordt er gebruik gemaakt van traploze versnellingen. Je kan dus exact de versnelling kiezen die je wil.

Beste e-bike 2021 Stella MorenaKort samengevat. Dit is een zeer goede elektrische fiets, met veel comfort, veel gebruiksgemak en veel moderne technieken. Een heel terechte winnaar als beste elektrische fiets in de AD Fietstest 2021 en de beste e-bike van het jaar 2021 verkiezing.

Kijk hier boven voor meer gedetailleerde informatie, foto's en de actuele prijs van deze beste elektrische fiets 2021.

Zie ook:

Samenvatting:
Bij de AD Fietstest 2020 was de Stella Morena Premium MDBD al beste sportieve e-bike, en bij de AD Fietstest 2021 werd de Stella Morena Premium MDBD FI uitgeroepen tot beste elektrische stadsfiets. De ANWB testte deze elektrische fiets ook al als beste e-bike van 2021. Kortom, de Stella Morena Premium MDBD FI is een elektrische fiets van topkwaliteit. Hierboven de informatie over deze beste elektrische fiets uit de test.
-->