Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietsen 2020 met korting

Fietsen 2020 met korting2020 moet nog beginnen, maar de fietsen van modeljaar 2020 van veel bekende fabrikanten zijn al te koop. En sterker nog, er worden al hoge kortingen gegeven op deze fietsen voor 2020. Kijk maar hier.


Bij de online aanbiedingen fietsen vind je alle soorten fietsen modeljaar 2020 van topmerken als Gazelle, Cortina, Quick, Brinckers, Cube, Giant, Victesse, Cube, BMC en heel veel meer.  Vaak met heel veel online korting.

Alle soorten fietsen is in dit overzicht met fietsen uit de 2020 collectie te vinden. Stadsfietsen, elektrische fietsen en toerfietsen, maar ook transportfietsen, mountainbikes, racefietsen, moederfietsen, vouwfietsen en wat er allemaal nog meer aan fietsen van al deze merken verkrijgbaar is.

Fietstrends 2020

In 2020 zien we vooral nog meer e-bikes op de weg. Inmiddels is de elektrische fiets doorgedrongen tot ieder fietssegment. Eerst waren de e-bikes vooral voor recreatief gebruik bedoeld, daarna werden het ook elektrische fietsen voor scholieren en studenten, voor de boodschappen en om de kinderen naar school te brengen (de elektrische stadsfiets en de elektrische moederfiets) en de elektrische voufietsen, nu komen er ook steeds meer elektrische sportfietsen als elektrische mountainbikes en elektrische racefietsen, en zelfs de eerste elektrische kinderfietsen zijn gesignaleerd.

Een andere fietstrend 2020 is dat er steeds minder herenfietsen uitgebracht worden. Wat vroeger een damesfiets werd genoemd, dat is nu een universele fiets of unisex fiets. Dus zonder stang. Die fietsstang was ooit nodig voor stevigheid en stabiliteit maar met de huidige technische ontwikkelingen niet langer noodzakelijk. En veel mannen zitten ook helemaal niet op die hinderlijke fietsstang te wachten. Vooral oudere heren niet. Daarom begon het met de e-bike, maar ook stadsfietsen worden nu steeds vaker nog maar in één genderneutraal model uitgebracht. Makkelijk voor de consument, goedkoper voor de fabrikant en beide zijn nog modern en politiek correct bezig ook.

Kijk bij de bovenstaande online aanbiedingen wat er allemaal aan fietsen modeljaar 2020 goedkoop te koop is.
-->