Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Rieten fietsmanden voor op de voordrager van je transportfiets

Rieten fietsmanden voor op de voordrager van je transportfiets


Maak je klassiek ogende transportfiets helemaal af met een mooie bijpassende rieten mand. Hier kijken we naar enkele mooie en bijzondere rieten manden voor op de voordrager van je fiets.


Kijk voor de actuele prijzen van deze rieten fietsmanden in het overzicht met alle rieten fietsmanden. Daar vind je nog veel meer mooie manden voor op je voordrager.

New Looxs bakkersmand

New Looxs maakt deze prachtige klassieke bakkersmand gemaakt van rattan . Deze mand voor op de voordrager van je transportfiets biedt met een inhoud van 45 liter heel veel ruimte. Het deksel kan met een sluiting worden dichtgemaakt. De bakkersmand is verkrijgbaar in de kleuren bruin en grijs.


Ook de foto helemaal bovenaan dit artikel toont deze New Looxs bakkersmand.

Basil rotan bakkersmand

Deze bakkersmand van Basil lijkt op die van New Looks, maar het grote verschil zit hem in de capaciteit. Bij Basis kun je namelijk kiezen tussen versies met een inhoud van 18, 23 en 46 liter. De ruimste fietsmand biedt dus dubbel zoveel ruimte als die van New Looxs!


Ook hier kun je kiezen tussen een bruine fietsmand of een grijze fietsmand. Let ook eens op de stijlvolle kunstlederen details!

Basil Dorset fietsmand

Wel een fietsmand voor op de voordrager, maar geen behoefte aan een deksel? De Basil Dorset is een open fietsmand van rotan die verkrijgbaar is in vier tinten bruin en grijs. Deze rieten fietsmand is rechthoekig van vorm en beschikt over handgrepen met details van kunstleer.Deze rotan fietsmand is te koop in medium formaat (20 liter) en met een inhoud van wel 46 liter.

Tip: Nog veel meer fietsmanden zijn te vinden op Beste Fietsmand Kopen. Je vindt daar ook de goedkoopste aanbieder, de fietsmand top 10, tests van fietsmanden en een fietsmand keuzehulp.

New Looxs Brisbane fietsmand

Ook New Looxs heeft een rieten fietsmand zonder deksel. Het is een eenvoudige maar robuuste fietsmand van riet. De mand is verkrijgbaar in versies met een inhoud van 23 en 39 liter.


Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle gegevens en prijzen van deze rieten fietsmanden voor op de voordrager. Je vindt daar ook rieten fietsmanden die je aan het stuur van de fiets kunt bevestigen.

Zie ook: Meer tips fietsmanden


Onderwerpen:
Hierboven kijken we naar aanbiedingen van rieten fietsmanden voor op de voordrager van je transportfiets. Er zijn veel goede rieten fietsmanden te koop tegen soms verbazend goedkope prijzen. De beste fietsmanden van riet vind je hier boven, onder andere van Basil, New Looxs.
-->