Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietsbanden online kopen

Fietsbanden online kopen

Fietsbanden zijn een product die je heel eenvoudig, en ook goedkoop, via internet kunt bestellen. Een fietsband is een product wat je ongezien kunt kopen en het online aanbod aan fietsbanden is enorm, daar kan zelfs de grootste fietsenwinkel niet tegenop.


Wij kijken hier naar de beste winkels waar je goedkoop een fietsband (binnenband of buitenband) kunt kopen, en naar hun online aanbod aan fietsbanden.

Goedkoop een binnenband of buitenband online kopen

Of je nu een binnenband of buitenband zoekt voor een racefiets, stadsfiets, mountainbike, omafiets of andere soort fiets, via internet zijn deze banden tegenwoordig goedkoop te krijgen. Fietsbanden zijn ook een makkelijk online te kopen. Je hoeft alleen te kijken welke maat of nummer band je nodig hebt (staat op de oude band) en bij de online winkel heb je snel de juiste band gevonden.

Een enorm online aanbod aan fietsbanden

Merken fietsbanden die je online tegenkomt zijn met name Vredestein, Continental, Kenda, Schwalbe en in mindere mate Michelin, Maxxis en Impac.

Er zijn winkels die zich helemaal richten op onderdelen (en dus ook banden) voor racefietsen en mountainbikes, maar er zijn ook volop goede online fietsenwinkels die voor iedere soort fiets de juiste band op voorraad hebben.

Waar je bij zo'n online fietsenwinkel wel op moet letten als je een fietsband koopt zijn de eventuele verzendkosten. Vaak is verzending gratis, maar dan wel boven een bepaald bedrag, bijvoorbeeld 20 euro. In geval van een fietsband, moet je dan misschien iets meer bestellen om de verzendkosten te omzeilen. Bij een winkel als Bol.com (waarvan je bij de link hierboven ook de fietsband aanbiedingen ziet) is dat wat makkelijker dan bij een gespecialiseerde online fietsenwinkel. Bij Bol.com bestel je er gewoon wat wasmiddel of tandpasta uit de aanbieding bij (we noemen maar wat!).

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de beste winkels, zowel online fietsenwinkels als grote webshops, waar je goedkoop fietsbanden (binnenbanen en buitenbanden) online kunt kopen.

Zie ook: Fietsbanden tips


Onderwerp:
Ook je fietsbanden kun je goed en goedkoop online kopen. Met keuze uit een enorm aanbod aan binnenbanden en buitenbanden voor ieder soort fiets. Een fietsband voor stadsfiets, e-bike, kinderfiets, racefiets of mountainbike. Online allemaal heel goedkoop. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen en beste winkels voor meer informatie en alle goedkope prijzen voor binnenband en buitenband voor je fiets. 

-->