Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Overschoenen voor op de fiets

Overschoenen voor op de fiets

Of je nu een mountainbiker of wielrenner bent, of gewoon op de fiets naar kantoor gaat, overschoenen zijn een ideaal hulpmiddel om je kostbare schoenen schoon en mooi te houden. Met goede overschoenen hebben de schoenen daaronder niets te lijden van regen, modder en vuil.


Onder deze overschoenen kun je alle soorten schoenen dragen. Wielrenschoenen, maar ook sneakers of kantoorschoenen.


Maak een keuze uit 400 overschoenen

Er is een heel ruime keuze aan overschoenen voor fietsers. Kijk maar bij het artikel over overschoenen op de website Schoenenadvies.nl. Daar vind je naast veel informatie over overschoenen een overzicht met circa 400 overschoenen waarin je op tal van manieren je gewenste overschoenen kunt zoeken en vinden.


Vele soorten overschoenen

Overschoenen zijn er in vele soorten en met heel veel opties. Je hebt heel eenvoudige plastic hoezen, maar ook overschoenen met opties als een harde zool, reflectoren, een warme voering en een anti-slipzool.

Waterafstotend of waterdicht

Heel belangrijk bij overschoenen is de mate waarin deze bescherming van je schoenen tegen water bestand is. Je hebt overschoenen die helemaal waterdicht zijn, maar ook overschoenen die slechts waterafstotend zijn. Met die laatste overschoenen moet je de dus niet in een plas gaan staan, maar een regenbui kunnen ze wel hebben.

Kijk in het bovenstaande overzicht op Schoenenadvies.nl om je ideale overschoenen voor op de fiets te vinden en deze tegen de laagste prijs aan te schaffen.

Zie ook: Meer tips fietskleding.
-->