Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Sparta M8B e-bike met afneembare stang

Sparta M8B e-bike met afneembare stang

De laatste tijd is er best veel te doen om de stang van een herenfiets. Deze zou gevaarlijk zijn, met name bij ouderen die door de fietsstang snel kunnen vallen. Sparta heeft een oplossing. Het herenmodel van de Sparta M8B elektrische fiets is voorzien van een fietsstang die verwijderd kan worden.Zo kan de berijden kiezen voor een herenfiets met stang, of een herenfiets zonder stang.


Zo kun je toch een herenmodel aanschaffen, maar de stang verwijderen als dat nodig is. Voor de stevigheid en stabiliteit is de fietsstang bij de Sparta M8B namelijk niet nodig.

Alle herenfietsen uit de Sparta M8B hebben een te verwijderen bovenbuis. Met uitzondering van de versie met een famehoogte van 65. Daarnaast is er ook een damesmodel zonder stang.Ook op andere punten is deze Sparta e-bike een moderne elektrische fiets. De Sparta M8B beschikt over een Bosch fietsmotor met 5 ondersteuningsstanden. Deze motor bevindt zich in het midden van het frame. Drie sensoren meten continue nauwkeurig de snelheid en het aantal omwentelingen van de trappers. Aan de hand daarvan wordt de optimale ondersteuning berekend.

>>> TIP: Koop Sparta fietsen met hoge korting online
-->