Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Online fietsen kopen: De beste winkels

Online fietsen kopen: De beste winkels

Online fietsenwinkels krijgen een steeds groter aandeel in de verkopen van fietsen in Nederland. Dat heeft alles te maken met het grote aanbod en de hoge kortingen.

beste fietsen kopen winkels

Daarbij komt ook dat de online fietsen winkels hun service en garantie steeds beter voor elkaar hebben en dat mensen steeds meer gewend zijn om producten online te kopen.

De fietsen die je online kunt kopen kun je onderverdelen in de fietsen van A-merken en de goedkope fietsen. Beide soorten fietsen zijn bij de online fietsenwinkels een stuk goedkoper dan bij een fietsenmaker. Op merkfietsen van bijvoorbeeld Gazelle, Giant, Batavus en Sparta worden vaak tientallen procenten korting gegeven. Dat geld ook voor de merken daaronder, zoals Cortina en BSP. Deze veelal Nederlandse fietsmerken, die normaal gesproken al een heel goede prijs/kwaliteit verhouding hebben worden online nog een stuk goedkoper aangeboden.

Daar weer onder zitten de fietsen die tegen vaak spectaculair lage prijzen worden aangeboden. Fietsen van minder bekende merken als Popal, Vogue, Altec en Umit die aanmerkelijk goedkoper zijn dan de fietsen van de grote merken.

Kijk hier voor de beste online fietsenwinkels

Foto: Hollandia fietsen


Onderwerp:
Het online kopen van een fiets wordt in Nederland steeds aantrekkelijker. Door je fiets online te kopen kun je enorm veel geld op de aanschaf van je fiets besparen. Aangezien de fietsen meestal rijklaar thuis worden afgeleverd is er geen belemmering om je nieuwe fiets goedkoop online te kopen. Hierboven de beste winkels.
-->