Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Online fietsen kopen: De beste winkels

Online fietsen kopen: De beste winkels

Online fietsenwinkels krijgen een steeds groter aandeel in de verkopen van fietsen in Nederland. Dat heeft alles te maken met het grote aanbod en de hoge kortingen.


Daarbij komt ook dat de online fietsen winkels hun service en garantie steeds beter voor elkaar hebben en dat mensen steeds meer gewend zijn om producten online te kopen.

De fietsen die je online kunt kopen kun je onderverdelen in de fietsen van A-merken en de goedkope fietsen. Beide soorten fietsen zijn bij de online fietsenwinkels een stuk goedkoper dan bij een fietsenmaker. Op merkfietsen van bijvoorbeeld Gazelle, Batavus en Sparta worden vaak tientallen procenten korting gegeven. Dat geld ook voor de merken daaronder, zoals Cortina, Puch, Montego en Pointer. Deze veelal Nederlandse fietsmerken, die normaal gesproken al een heel goede prijs/kwaliteit verhouding hebben worden online nog een stuk goedkoper aangeboden.

Daar weer onder zitten de fietsen die tegen vaak spectaculair lage prijzen worden aangeboden. Fietsen van minder bekende merken als MatraBike, Cross, BSP, Van Speijk, Popal, Hollandia, Delta en Merdina die aanmerkelijk goedkoper zijn dan de fietsen van de grote merken.

Kijk hier voor de beste online fietsenwinkels

Foto: Hollandia fietsen
-->