Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fiets van het jaar 2017: Sensa Superlite Disc

Fiets van het jaar 2017: Sensa Superlite Disc


De sportieve en lichte Sensa Superlite Disc is door de RAI Vereniging  uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2017. De vakjury koos voor deze Sensa hybride als beste fiets van 2017.


De Sensa Superlite Disc maakt deel uit van de Sensa Superlite serie hybride-fietsen. Dit zijn goede betaalbare allround fietsen die ook nog eens online met een hoge korting worden verkocht. Kijk daar voor de Sensa Superlite fietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen


Sensa Superlite Disc, de beste fiets van 2017

De Sensa Superlite is een echte allround fiets. Deze hybride is zowel geschikt voor woon-werk verkeer (en werk-school verkeer), als boodschappenfiets, als vakantiefiets en als recreatieve fiets voor fietstochten in het weekend. Met de keuze uit veel versnellingen (27 bij de Disc uitvoering), maar ook met een goede bagagedrager en snelbinders. Ook een fietsslot, sportborden en een kettingkast zijn allemaal standaard.

Bovendien is de Sensa Superlite Disc versie voorzien van veilige hydraulische schijfremmen en een carbon voorvork.

Over Sensa

Sensa is een label van de Nederlandse fietsfabrikant Intersens uit Almelo. Sensa maakt sportieve fietsen die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Hoewel Sensa als Nederlands fietsenmerk minder bekend is dan bijvoorbeeld Gazelle of Sparta en hoewel hun fietsen goedkoper zijn dan de fietsen van die merken scoren Sensa fietsen altijd hoog in vergelijkende tests.

Kijk bij de hierboven genoemde fietsenwinkel voor alle versies van de Sensa Superlite fiets met een hoge korting.
-->