Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Vijf goedkope omafietsen

Vijf goedkope omafietsen


Ben je op zoek maar een goede maar goedkope omafiets? We hebben hier vijf goedkope omafietsen voor je geselecteerd bij vijf verschillende online fietsenwinkels. Lees vooral verder als je een leuke goedkope omafiets wil kopen.


BSP Oma Comfort

(Rijwiel Cash & Carry, 249 euro met gratis bezorging)

Een goede fiets voor 249 euro? Ja dat kan, Rijwiel Cash & Carry levert de BPS Oma Comfort voor 249 euro (de adviesprijs bedraagt 299 euro). De BSP Oma Comfort is er in verschillende uitvoeringen, en er is ook een BSP Opa Comfort voor heren.De BSP Oma Comfort is een omafiets in zijn pure vorm. Een omafiets zoals een omafiets hoort te zijn. Dus zonder versnellingen en met een terugtraprem en een stalen frame. En natuurlijk in opoe-zwart beschikbaar, al kun je ook kiezen voor andere kleuren. De verlichting werkt op batterijen, maar op het eerste gezicht zien de lampen er klassiek uit. Meer oma dan deze omafiets vind je ze niet,

Stokvis Omafiets Nexus 3

(MatraBike, 249 euro met gratis bezorging)

Ook de Stokvis Omafiets Nexus 3 ziet er op het eerste gezicht als een omafiets uit, maar de naam verraad het al, deze fiets is voorzien van 3 versnellingen (Shimano Nexus 3) dus puristen zullen dit geen omafiets willen noemen. Maar laten we eerlijk zijn, de versnellingen vallen nauwelijks op (alleen de kabels verraden ze), en het trapt wel een stuk lekkerder bij tegenwind of een helling.De uitstraling van de zwarte Stokvis omafiets is wel die van een omafiets dus dit is een uitstekende omafiets als je er één tegen een superlage prijs met versnellingen zoekt. Goedkoper vind je ze niet! Voor 249 euro krijg je deze goedkope omafiets thuisbezorgd.


Spirit omafiets

(Fietsen op Fietsen, 229 euro met gratis bezorging)

Kan het allemaal nog goedkoper? Ja, kijk eens bij Fietsen op Fietsen. Deze goedkope online fietsenwinkels biedt Altec en Popal omafietsen tegen bodemprijzen aan. Kijk maar eens op hun site. Toch selecteerde we hier de Spirit. De goedkoopste omafiets uit deze top vijd, maar niet eens de goedkoopste omafiets die Fietsen op Fietsen levert. Waarom dan deze selectie? Omdat de Spirit inclusief voordrager geleverd wordt. Oma als transporter! Die puristen klagen vast weer, maar zo'n voordrager is natuurlijk reuze handig. Vooral voor meiden die een omafiets zoeken om naar school te fietsen. Ze kunnen bij de Spirit omafiets kiezen. Tas op de bagagedrager of de tas voorop. Bij deze goedkope omafiets kan het allemaal!De Spirit is een echte omafiets met stalen frame en terugtraprem. Maar dan met voordrager en verder ook heel compleet geleverd. Onder andere met snelbinders, klapstandaard en verlichting. En dat allemaal tegen deze spectaculair lage prijs!

Batavus Old Dutch N3

(FietsenwinkelNL, 386 euro)

Liever een fiets van één van de bekende merken? Kijk dan eens naar de Batavus Old Dutch. De versie met drie versnellingen (de Batavus Old Dutch N3) kost bij Fietsenwinkel.nl maar 386 euro. Daarvoor heb je een klassiek ogende omafiets, maar dan wel één in een modern jasje. En waaruit bestaat dit jasje? Nou, wat dacht je van 3 versnellingen (ideaal met tegenwind) en batterijverlichting.Het frame is wel van staal, maar als enige van deze vijf goedkope omafietsen beschikt de Batavus Old Dutch N3 over handremmen. We horen die puristen al weer grommen :-)


Pointer Glorie RVS

(123Damesfietsen, 395 euro)

Pointer is een Nederlands fietsenmerk dat in de schaduw van de grote 3 (Gazelle, Sparta, Batavus) heel goede fietsen maakt en die tegen heel scherpe prijzen aanbiedt. De Pointer Glorie RVS is zo'n fiets. Niet de goedkoopste omafiets uit de top vijf van goedkope omafietsen, maar zijn plek in deze lijst meer dan waard door zijn geweldige prijs/kwaliteit verhouding.


Zoals de naam al aangeeft is deze Pointer omafiets gemaakt van roestvrij staal en deze goedkope omafiets is sterk en superdegelijk. En heel compleet ook, met een AXA ringslot, een stevige achterdrager, ledverlichting, jasbeschermers en onderdelen van topkwaliteit.

Een goedkope omafiets tegen de laagste prijs, maar wel van goede kwaliteit? Kijk dan vooral eens naar bovenstaande omafietsen.

Zie ook: Meer omafietsen

Let op: De prijzen van de goedkope omafietsen werden juni 2016 gehanteerd, maar kunnen inmiddels door de winkels aangepast zijn. Kijk bij de betreffende online fietsenwinkel voor de actuele prijs.
-->