Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope omafietsen

Goedkope omafietsen

Drie goede maar goedkope omafietsen. Een goedkope fiets voor in de stad, vaak zonder versnellingen en handrem, maar ook moderne varianten. 


Ben je op zoek maar een goede maar goedkope omafiets? We hebben hier vier goedkope omafietsen voor je geselecteerd bij vier verschillende online fietswinkels. Lees vooral verder als je een leuke goedkope omafiets wil kopen.


Altec London of Altec Roma omafiets

Voor ongeveer 200 euro heb  je al een Altec Roma omafiets (met korting). Deze goedkope omafiets is een echte omafiets, met een frame van staal, terugtrapremmen en zonder versnellingen. Een echte retro fiets dus, een echte omafiets.

Goedkope omafiets Altec
Altec London omafietsLuxe versies kent de Altec Roma omafiets ook. Maar de luxe blijft beperkt tot een andere kleur dan zwart en / of een voordrager, die van de Altec omafiets een retro transportfiets maakt.

Naast de Altec Roma is er ook de iets minder goedkope Altec London omafiets (zie foto) die met zijn jasbeschermer helemaal retro oogt.Avalon Oma fiets

De Avalon Oma is een andere goedkope omafiets. De prijzen van deze retro fiets beginnen onder de 230 euro. On dit is een single speed fiets (geen versnellingen) met stalen frame en handremmen. Bij de Avalon Oma fiets is de jasbeschermer standaard.

Goedkope omafiets Avalon
Avalon omafiets goedkoop


Je kunt kiezen voor een luxer model met een extra stevige klapstandaard en er zijn ook versies van deze Avalon omafiets met versnellingen en met handremmen. Deze fietsen hebben dezelfde retro uitstraling maar bieden meer modern comfort en gebruiksgemak.

Kijk hier onder voor de laagste prijzen van deze Avalon omafietsen.


Pointer Glorie omafiets

Pointer biedt met de Glorie een mooie degelijke omafiets. Ook dit is een stalen rijwiel met terugtraprem en jasbeschermers maar zonder versnellingen. Een echte retro omafiets dus, al is de Pointer Glorie niet alleen in klassiek zwart (mat of glanzend) te koop, maar ook in fel rood.

Pointer Glorie omafiets

Pointer Glorie omafietsEvenals van de Avalon omafiets zijn ook van deze Pointer omafiets versies beschikbaar met versnellingen en / of met handremmen. Iets minder retro, maar wel meer comfortabel voor wie prijs stelt op deze onderdelen.


Meer goede goedkope omafietsen

En zo zijn er nog meer goedkope oma fietsen, van onder andere Crown, Wheelerz, Zonix en Amigo. Bij de aanbiedingen hier onder vind je ze allemaal.Een goedkope omafiets tegen de laagste prijs, maar wel van goede kwaliteit? Kijk dan vooral eens naar bovenstaande omafietsen.

Zie ook: 


Onderwerp:
Zoek je een goedkope omafiets? Hier maak je kennis met voordelige omafietsen van Pointer, Avalon en Altec. Drie goede goedkope omafietsen Een omafiets is een goedkope fiets en deze drie goedkope omafietsen zijn extra goedkoop.

-->