Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle CityZen. Hippe minimalistische stadsfiets

Gazelle CityZen. Hippe minimalistische stadsfiets

De Gazelle CityZen is een nieuwe lifestyle stadsfiets van de fietsfabrikant uit Dieren. Volgens Gazelle zelf is het de sportiefste en snelste fiets uit hun collectie stadsfietsen.


Het is een stadsfiets met een zeer minimalistisch design, maar samengesteld uit hoogwaardige onderdelen. De Gazelle CityZen is beschikbaar in twee uitvoeringen.

De eerste is de Gazelle CityZen C7 met Shimano Nexus 7 versnellingsapparaat. Nummer twee is de Gazelle CityZen S9 met Shimano Deore achter derailleur.

De Gazelle CityZen C7 is een lichte stadsfiets. Hij weegt nog geen 15 kilo. Met deze fiets trap je licht door het stadsverkeer. Licht en veilig, want op de rollerbrakes van deze fiets kun je vertrouwen.De Gazelle CityZen C9 is nog lichter. Slechts 12,1 kilo brengt deze wendbare trendy stadsfiets op de weegschaal. Beide modellen zijn beschikbaar als herenfiets en damesfiets. Kenmerkend zijn het rechte stuur en het minimalistische design. Zo hebben de CityZen's geen kettingkast, geen bagagedrager en geen vaste verlichting. Ze zijn het tegenovergestelde van een transportfiets, maar wel eigenzinnig en heel hip.

De adviesprijzen van de Gazelle CityZen beginnen bij 699 euro. Kijk voor voordelige aanbiedingen bij de beste online aanbieders van Gazelle fietsen.
-->