Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Goedkope fietsen: Avant fietsen

Goedkope fietsen: Avant fietsen


Avant is een klein fietsmerk dat tegen een lage prijs Hollandse stadsfietsen aanbiedt. Deze Hollandse fietsen kun je online al voor een kleine 300 euro aanschaffen. Wat krijg je voor zo weinig geld?


Beste veel! Tenminste, wat betreft de specificaties en kwaliteit van de fietsen. Want de keuze is minder groot. Het aanbod van Avant bestaat momenteel uit de Avant Daily Urban, een klassieke stadsfiets met 3 versnellingen, en de Avant Cargo, een klassieke transportfiets, eveneens met 3 versnellingen. Kijk hier voor de aanbiedingen van deze Avant fietsen.

Met een prijs van minder dan 300 euro zijn deze fietsen spectaculair laag geprijsd (met gratis thuisbezorging!). Laten we ze eens nader bekijken.

Avant Daily Urban

De naam zegt het al, een echte stadsfiets. Maar dan wel één die ook buiten de bebouwde kom zijn mannetje staat en ook met een design dat Hollandser toont dan de naam klinkt.De Daily Urban is verkrijgbaar als damesfiets (of genderneutrale fiets zo je wil) en als herenfiets. Beide zijn voorzien van een sterk hi-tensile frame, zowel V-brakes als een terugtraprem, en 3 Shimano Nexus naafversnellingen. Verder batterij-verlichting, een geveerd schuimzadel, een stevige bagagedrager, jasbeschermers en een gesloten kettingkast. Kortom een degelijke, veilige fiets, zonder overbodige luxe en andere poespas. Een fiets tegen een lage prijs, geschikt als stadsfiets, maar ook als bijvoorbeeld schoolfiets, want met deze fiets kun je gerust een stukje trappen.

Avant Cargo

De Avant Cargo is de transportfiets van dit merk. Een fiets met het design van een klassiek Hollandse transportfiets, maar wel met voorzieningen als 3 Shimano Nexus naafversnellingen, V-brakes en terugtraprem en een licht maar sterk frame. De specificaties lijken sterk op die van de Avant Daily Urban, maar de Avant Cargo biedt er een stevige voordrager bij en stoer design met een leatherlook gelzadel, een klassiek ogende koplamp (wel met batterij) en een zwarte geslote kettingkast. Kortom, een fiets die er uitziet als een klassieke transportfiets, maar stiekem wel is voorzien van moderne onderdelen en hedendaags gebruiksgemak.

Met zijn robuuste voordrager, en even zo stevige achterdrager, is de Avant Cargo een heel goede, en vooral ook heel betaalbare, fiets voor scholieren en forenzen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Avant fietsen voor de verbazend lage verkoopprijzen van deze fietsen.

-->