Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella elektrische transportfiets

Stella elektrische transportfiets

Informatie en aanbiedingen Stella elektrische transportfietsen. Een Stella elektrische transportfiets is sterk, mooi en relatief goedkoop.

Stella elektrische transportfiets

De transportfiets is een razend populair model fiets. Vooral jongeren zijn dol op transportfietsen. Ook e-bikes mogen zich op grote belangstelling van jongeren verheugen, vooral als deze dagelijks grote afstanden naar school moeten fietsen. Stella combineert beide soorten fietsen in een collectie elektrische transportfietsen. Interessant als sportfiets, maar ook voor forenzen en voor het transport van de boodschappen.


Kijk hier voor alle informatie over de Stella elektrische transportfietsen.Stella heeft twee elektrische transportfietsen in de collectie. De Stella Dolce voor jongens en heren en de Stella Forte voor meisjes en dames. Het zijn twee vergelijkbare e-bikes met voordrager in een hippe retro look.


Ideaal voor vrachtjes en langere afstanden
Het zijn e-bikes die zowel voor gebruik binnen de stad als voor langere afstanden daar buiten zeer geschikt zijn. Het zijn heel goede elektrische schoolfietsen, boodschappenfietsen en e-bikes voor forenzen. Wie dagelijks veel kilometers moet wegtrappen of veel spullen moet meenemen zal veel plezier beleven aan zo'n Stella elektrische transportfiets.

Stella elektrische transportfiets

Ook een prima recreatie fiets met voordrager
De 40 Nm motor is krachtig maar stil. Dat laatste is heel plezierig als je de e-bike recreatief gebruikt voor fietstochten, want ook daar is de Stella elektrische transportfiets erg geschikt voor. Met een krat of mand voorop neem je makkelijk picknickmand, zwemspullen en andere bagage mee.

E-bike voor mamma of pappa
De voordrager leent zich ook prima voor een kinderzitje. Zo neem je een kindje mee op de fiets zonder dat je zwaar hoeft te trappen. De Eleon voorwielmotor knapt een groot deel van het werk voor je op.

Onderdelen van hoge kwaliteit
De Stella elektrische transportfietsen zijn keurig afgewerkt waarbij de interne bekabeling in het aluminium frame is weggewerkt. Ook de Shimano naafversnelling, de gesloten kettingkast, de dubbele fietsstandaard, het stuurslot, de Shimano hydraulische schijfremmen en Schwalbe antilek banden dragen allemaal bij aan de hoge kwaliteit van deze elektrische transportfiets die er met zijn robuuste stoere uiterlijk ook nog eens heel goed uit ziet.

Kijk hierboven voor alle informatie, prijzen en aanbiedingen.


Onderwerp:
Informatie en aanbiedingen Stella elektrische transportfietsen zoals Stella Dolce e-bike (voor dames / meisjes) en de Stella Forte elektrische fiets (voor heren / jongens). Een Stella elektrische transportfiets is goed van kwaliteit en relatief goedkoop.-->