Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Golden Lion fietsen (Gouden Leeuw fietsen). Goede kinderfietsen

Golden Lion fietsen (Gouden Leeuw fietsen). Goede kinderfietsen

Golden Lion fietsen zijn goede veilige kinderfietsen. Veiligheid en comfort staan bovenaan bij het ontwikkelen en maken van Golden Lion fietsen.


Golden Lion kinderfietsen zijn er voor zowel jongens als meisjes, van 12 inch tot 26 inch. En in heel veel modellen, want het aanbod aan Golden Lion fietsen is groot en breed.

Een stoere BMX, een snelle jongensfiets, een sierlijk prinsessenfietsje, noem het op en Golden Lion heeft het. Ze maken ook een omafiets voor iets oudere meisjes. Grappig: De merknaam Golden Lion is bij deze meisjesfiets omgedoopt in Gouden Leeuw. Of heromgedoopt eigenlijk, want Gouden Leeuw is de eigenlijke fabrieksnaam

Kijk voor alle Golden Lion / Gouden Leeuw kinderfietsen in het overzicht aanbiedingen van Golden Lion fietsen.

We hebben momenteel geen online aanbieders van Golden Lion fietsen / Gouden Leeuw fietsen. Kijk bij de aanbiedingen kinderfietsen voor de beste alternatieven tegen een lage prijs.


De fietsfabrikant Gouden Leeuw bestaat al zo'n 100 jaar. Dat zal je niet zeggen aan hun huidige collectie Golden Lion kinderfietsen die modern en eigentijds zijn. Het zijn kwalitatief prima kinderfietsen die tegen een stootje kunnen, iets dat heel belangrijk is voor een kinderfiets.

Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen


Onderwerpen:
Gouden Leeuw fietsen, meisjes, kinderfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen, Golden Lion fietsen, jongens.
-->