Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietszitje monteren op de zadelbuis

Fietszitje monteren op de zadelbuis

Als een fiets geen bagagedrager heeft betekent dat niet dat er geen achterzitje gemonteerd kan worden. Via de zadelbuis is dat namelijk alsnog mogelijk.Dat kan bijvoorbeeld met de Yepp Maxi met zadelbuis-bevestiging. Hier kun je zien hoe makkelijk zo'n kinderzitje op een damesfiets of herenfiets kan worden bevestigd.

De GMG Yepp fietsstoeltjes zijn heel makkelijk aan de zadelbuis te bevestigen. Kijk maar naar de video's hieronder. En de Yepp Maxi Zadelbuis stoeltjes zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook compact en heel erg veilig.

Tip: Kijk in het overzicht van Beste winkels om een fietszitje te kopen voor de beste fietszitjes tegen een lage prijs.

De GMG Yepp Zadelbuis fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je er altijd één naar je smaak kunt vinden. Ze worden geleverd met alle montagematerialen, een 5-punts gordel, gordelpads, voetenbakjes, voetriempjes, beschermplaat verlengers en een slot met 2 genummerde sleutels.

Februari 2014 testte De Consumentenbond de fietszitjes. De Yepp Maxi fietszitjes werden hierbij zowel uitgeroepen als Beste uit de Test als Beste Koop. Met een rapportcijfer van 8,1 stak de Yepp Maxi bij deze test met kop en schouder boven de andere fietszitjes uit. Dit kwam onder andere door de veilige voetbescherming. De fietszitjes werden getest op veiligheid, montagegemak, fietscomfort en levensduur.

Montage Yepp Maxi Zadelbuis op een damesfiets

In de video hieronder zie je hoe makkelijk een Yepp Maxi kinderzitje op een damesfiets kan worden gemonteerd.

Montage Yepp Maxi Zadelbuis op een herenfiets

Een Yepp Maxi kinderzitje kan ook heel makkelijk op een herenfiets worden bevestigd. Hieronder zie je hoe dat in zijn werk gaat.


Zie ook: Alle fietszitje tips
-->