Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle HeavyDuty NL. Luxe complete transportfiets

Gazelle HeavyDuty NL. Luxe complete transportfiets

De Gazelle HeavyDuty NL is een luxere versie van de Gazelle Duty NL transportfiets. Het is een formidabel afgewerkte transporter met specificaties die klinken als een klok.


Voor zo'n 100 euro meer krijg je veel extra's. Meest in het oog springend is de achterdrager, maar er zijn meer extra's die de Gazelle HeavyDuty NL biedt.


De Gazelle HeavyDuty NL is heel mooi afgewerkt. Zo is deze versie van de Gazelle transportfiets over kabels die mooi zijn weggewerkt in het aluminum frame en over stoere brede Fat Boy banden.

Natuurlijk vinden we alle luxe van de Gazelle Duty NL transportfiets ook terug op de HeavyDuty. Denk daarbij aan 3 Shimano Nexus versnellingen, rollerbrakes, een dubbelpoot fietsstandaard, een Axa veiligheidsslot, een gesloten kettingkast, batterij verlichting achter en een versnelbare stuurpen. De Gazelle HeavyDuty NL transportfiets is in diverse kleuren en kleurcombinaties te koop.

Kortom, wie een luxe complete transportfiets zoekt, en hoge eisen stelt aan de kwaliteit van deze fiets moet vooral eens naar de Gazelle HeavyDuty NL kijken.
-->