Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant Triple X, de Giant transportfiets

Giant Triple X, de Giant transportfiets

Informatie en aanbiedingen van de Giant Triple X, de Giant transportfiets.

Giant transportfiets: Giant Triple X

De Giant Triple X is een speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Giant transportfiets. Kijk hier voor meer informatie en om deze Giant transportfiets goedkoop te kopen.

De Giant Triple X is een moderne transportfiets. Een praktische fiets die er op het eerste gezicht retro uitziet, maar die comfortabel en licht rijdt en die is voorzien van moderne techniek.

Verschillende versies van de Giant transportfiets

Bij de Giant Triple X kun je kiezen uit een herenfiets (met stang) en een damesfiets (met open instap). Ook kun je kiezen uit een transportfiets met 3 versnellingen en een transportfiets met 7 versnellingen.

Ook is er een e-bike versie van deze Giant transportfiets, de Giant Triple X E.

Aanbiedingen Giant transportfietsen

Kijk hier onder voor de lage actuele prijzen van deze Giant transportfietsen:

Informatie Giant Triple X fiets

De Giant transportfiets is gemaakt van aluminium en niet zoals een klassieke transportfiets van staal. Dat maakt de Giant Triple X veel lichter en veel minder gevoelig voor roest dan een stalen fiets. Ook rijdt deze transportfiets met versnellingen veel lichter en plezieriger dan een klassieke transportfiets waarbij je het zonder versnellingen moet hebben.

En dan hebben we het nog niet eens over de Giant Triple X E, de elektrische transportfiets uit deze serie.

Kortom, met een Giant Triple X transportfiets koop je een transportfiets met een retro uitstraling maar met een modern fietscomfort.

Giant transportfiets

En natuurlijk neem je op deze fiets makkelijk al je spullen mee. Direct op de voordrager, of in een mand, kist, tas of krat die je op de voordrager plaatst. En ook op de achterdrager (voorzien van snelbinders) kan bagage mee.

Een dubbele fietsstandaard en een stuurslot zorgen daarbij dat je fiets niet omvalt als je deze zwaar beladen ergens neerzet.

De Giant Triple X transport fiets is niet alleen in het zwart, maar ook in een lichtere creme kleur verkrijgbaar.

Kijk voor de actuele lage prijzen bij de bovenstaande Giant transportfiets aanbiedingen.

Zie ook:

Foto's: Giant

Onderwerp:
Hier kijken we naar de Giant Tiple X. Dit is de Giant transportfiets die in diverse versies verkrijgbaar is, waaronder als elektrische Giant transportfiets. 
-->